söndag 24 juli 2011

Fiskebäckskil

Idag är det ruggigt och lite kallt här, så då passar vi på att skaffa lite sommarkänsla med hjälp av
de utlovade bilderna från Fiskebäckskil.
 Huset ovan är det vi delar med makens bror.

 När dottern fyllde tonåring firade vi med lunch på Brygghuset, som är restaurangen i hamnen. Kan verkligen rekommenderas. Sedan tog vi en promenad genom samhället. Där finns gott om ögongodis.
 Som den här entrén.
 Eller de här vackra fönstret. 
 Fönstrens utsmyckning är ett nöje i sig att beskåda.


 Den lite stramare stilen finns också.
 Och rabattinspiration till tusen.
Vi avslutar med kyrkan som vi gifte oss i.

Ta hand om dig!

Jennie

lördag 23 juli 2011

onsdag 20 juli 2011

Hej igen!

Det blev en något ofrivillig bloggpaus här. Vi har varit
i Fiskebäckskil. Dator och kamera var med, redo för bloggande. Men internetuppkopplingen ville annorlunda, ingen kontakt alls. Så det blev bloggvila. Hur mycket jag än gillar bloggvärlden, att läsa era kommentarer och framförallt era bloggar och klura ut nästa inlägg, så måste jag säga att det var ganska skönt med en ofrivillig paus ändå. Jag kom på mig själv med att jag ser mycket av världen i "bloggformat", dvs intrycken passerar genomen ett bloggfilter. "Det här skulle kunna bli ett inlägg". Upplevelserna görs i huvudet om till rubriker, tetxer och bilder. Kul, men också tröttsamt ibland. Det var lite skönt att veta att jag inte KUNDE göra något inlägg. Så intrycken och upplevelserna fick stå helt för sig själva. Och bara upplevas. Mindfulness på 2000-talska.

Men nu är jag sugen som bara den. Vill publicera 10 inlägg på en gång. Men det ska jag inte trötta er med. Hade tänkt att ni skulle få ett litet smörgåsbord från vackra Fiskebäckskil, men det är något mysko med funktionen att infoga en bild. Jag får inte upp alternativet att infoga från mina album, bara från bloggen, picasa eller webbalbum. Tips på lösningar tas tacksamt emot.

Nu har jag inte tid mer, för nu längtar jag efter att se vad alla ni andra bloggare har haft för er. Vi ses hos er!

Kram

Jennie




lördag 2 juli 2011

Tårtkupa

Häromsistens berättade jag om min väninna Sarah som har tagit över en inredningsbutik, Inred. Jag kunde inte motstå den här tårtkupan därifrån. När det inte tjänstgör som kakfat får det pryda sin plats i hallen.
 Sedan hade jag en sådan ofantlig tur att Sarah råkade slå sönder fatet till modellen mindre. Så då fick jag den kupan också :-) Fat till är inga bekymmer eftersom jag fått en massa vackra silverfat från min mormor.
Här får den skydda dotterns cupcakes. Recept till dem hittar du här.

Stort tack Sarah!

Jennie

Master bedroom

Första dagen på semestern. Härligt! Men jag får jobba lite med att hålla ångesten borta när regnet strilar utanför. Vad är väl bättre mot dåligt-väder-ångest än lite inredningssurfning? Hittade det här sanslöst vackra sovrummet. Om man skulle ta och bygga ut, mura spis och inreda ett sådant här?

 


Kanske inte, men visst är det otroligt vackert? Stilfulltoch samtidigt varmt och ombonat.


 Huset finns i New England och du hittar det här. Alla foton tillhör For the love of a house.

Jennie

Deltagare