onsdag 2 mars 2011

Prisade priser

Titta vad som damp ner i brevlådan häromdagen...


Ni minns kanske Humlebackens tävling? Man skulle beskriva vilket KarlsonHus man skulle vilja bygga och varför. Det här var mitt bidrag:

Skogslunden är ett hus som anpassats efter vår tomts och vår familjs förutsättningar. Men det här är huset vi först fastnade för och som inspirerade oss till det som blev Skogslunden:

Vi letade efter ett New Englandhus som kunde smälta in i den svenska kulturbygden. I Newport hittade vi det. Amerikansk östkust möter svensk tradition i ett mycket lyckat äktenskap. Huset har New Englandstilens fräschör i perfekt balans med svensk byggtraditions gedigna detaljer. Det är tidlöst. Newport är inte bara ett hus. Det är ett hem.

Vilket hus skulle du bygga?
 
Det här var de fina priserna från Hem & Hav:


Jag kom tvåa och fick den ursnygga kudden och de ljuvliga lyktorna!Och jag kan säga att de stortrivs här på Skogslunden!

Jennie

4 kommentarer:

 1. Det var ett välkomponerat bidrag, förstår att du fick pris för det :-). Grattis ! /Magnus

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten, den var du verkligen värd med en så välformulerad motivation!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vilket fint bidrag du hade, inte konstigt att du vann :)!
  Tack för awarden, sådant blir man glad av :)!
  Jag ska försöka få tid att uppdatera bloggen lite oftare nu, men det är mycket som är på gång med småbarn, bygge, arbete och allt annat man måste hinna med!
  Ert hus ser ju toppenfint ut, köket är alldeles underbart! Tänk att ni faktiskt bor där nu :). Vårt hus känns så avlägset ännu, men lite verkligare blir det iaf när man ser att andra flyttar in i sina nybyggda hem :).
  Ha det bra!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 4. Wow vad häftigt!! Stooort grattis! vilken jättefin vinst!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Deltagare