torsdag 29 september 2011

Boar in mig

Under hela sommarhalvåret har jag bara tyckt att det har varit skönt att inte ha några gardiner och mattor. Ljust och luftigt. Men nu har hösten smugit sig på och det ljusa kändes plötsligt kallt. Jag har en mamma som har velat hänga upp gardinerna för lääänge sedan, så hon och pappa var inte sena att hjälpa oss.


Och när de väl var uppe undrade jag direkt varför vi gjorde detta för ett halvår sedan?! Så mycket mysigare det blev.

Men ännu mysigare ville vi ha det, så det blev en matta också. Den inhandlades på Nääs Bomullsfabrik som firar ettårsjubileum i veckan. Kan rekommendera ett besök där om man är i Göteborgsområdet, eller närmare bestämt Floda.


Gardinerna hade vi i förra huset. De är från Inred i Lerum, som verkligen är värt ett besök.Plötsligt såg det så tomt ut i de övriga fönstren. Jag vill ha mera gardiner! Köket står på tur, här behöver det också boas in lite inför vintern.Ha det gott!

Jennie

8 kommentarer:

 1. Åh vad himla snyggt!!!! Gillar mattan massor! Är på jakt efter en matta till mitt vardagsrum och kikade in på hemsidan du visade men hittar den inte. Vad är den i för märke och hur är pris och storlek??? Suuuuuperfin tycker jag!! Bra smak!!!! Och visst blev det smakfullt och ombonat med gardiner i fönstren!!! Det blir ju ändå ljust i rummet!!! Helt klart!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Det kan vara riktigt mysigt att höst boning (undra om det heter så?!?) Blir jättefint! Mattan gillar jag skarpt:)
  Trevlig Helg!
  Kam Veronica

  SvaraRadera
 3. Vilken svenska det blev! Det är nog för sent för mig så här dags. Jag tror du förstår i allafall:)
  Veronica

  SvaraRadera
 4. Så fint det ble med gardiner! Det nye tepper var også fint, passet godt inn :)
  God helg!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 5. Så där har jag hållit på och vela i 4 år nu....alltså med gardiner. Jag älskar egentligen stora tjocka fodrade gardiner men här finns inga ännu, jag har hängt upp någon någon gång och konstaterat att då ser jag inte dom vackra fönstren och så har dom åkt ner igen, men nu fick jag inspiration, det får nog bli gardiner i alla fall, det är jättemysigt med gardiner och din var väldigt vackra.
  Hmmmmm......
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint! Mattan ser supersnygg ut och passar perfekt. Jag har faktiskt också skaffat några gardiner, till alla fönster vid vår matplats så har jag fixat hissgardiner och det blev bra. Jag har också velat massor ang ha gardiner el inte men nu är jag nöjd!Ha det!

  SvaraRadera
 7. Snygg matta! Tack för din söta kommentar hos mig härom sisten:)

  Kika in till mig om du är sugen på att tulpantävla:)
  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare