söndag 16 oktober 2011

Hösten är rosa

skrev Spirande Grönt häromdagen och jag håller med henne. I somras ville jag ha vita blommor, nu längtar jag efter färg. Visst är det lite märkligt? Som om man ställer in sig på att snart, snart kommer alla färger vara borta och allt kommer gå i gråskalor under några månader. Grått, brungrått och ljusgrått. Så det är som att vi behöver tanka färg nu, samla på oss så mycket vi bara kan.


 (Jo, ridskorna och fotbollsskorna får stå kvar på fotot, det är ju så det alltid ser ut hos oss)

 Men än är det lite grönt kvar.

Och så fick jag ett paket häromdagen. Min amerikanska familj (de som jag var utbytesstudent hos för ca 20 år sedan) skickade saker som de vet att jag gillar. De fem burkarna är marshmallowfudge (jättegott på cupcakes), Reeces Pieces (choklad med jordnötssmör inuti), ingredienser till att göra pumpkinpie och en massa andra godsaker. Så otroligt gulligt av dem, det värmer verkligen med en sådan omtanke.

Ha en bra vecka!

Jennie

7 kommentarer:

 1. Jag dreglar varje gång jag ser ditt übervackra hus, gah... Så himla fint!! Och vad fint du gjort med lite färg i korgen!! Gillar den fina urnan också, charmig och passar perfekt in i miljön!! Lycka att ha fina vänner, så snällt av dem att skicka presenter :)))

  Önskar dig en riktigt fin vecka!!!

  Stöööööööööööörsta kraaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 2. Ja, ännu sprakar det av färger i naturen, även om det inte är rosa, utan mer varma färger!
  Vi får njuta så länge dom finns, sen är det färglöst många månader....
  Vilka snälla "värdar" du hade i USA!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Japp, det finns fortfarande färger ut, fast i förstone tror man inte det, men kikar man efter så.....Så mycket gott du fick från USA, schysst familj!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vilket paket!:)

  Pigga, fina cyklamen. Självklart är det ok att du länkar! Du får länka hur mycket du vill:)

  Kram
  Rebecca

  SvaraRadera
 5. Härliga växter, det är så fint med dom rosa färgerna! Ja det är verkligen "sent" i år och fortfarande finns lite gröna björkar...Vad kul med paket, det är ju aldrig fel! Ha det så bra kram vivi soltorp

  SvaraRadera
 6. Hej
  Konstaterade just innan gick in för dörren nyss att våra rosa rosor ute ff blommar och det är massor av knoppar på dem. Får se om de hinner slå ut...blev så inspirerad av dig att jag nog måste gå ut och fota våra ILLröda äpplen i trädet!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Visst är hösten rosa. Tänk bara på en underbara ljungfärgen, rosa!
  Ha en fortsatt trevlig höstonsdag!
  Trevligt paket du fick:)
  Kram Veronica

  SvaraRadera

Deltagare