torsdag 25 mars 2010

Ritningar på fasaden


Här är ritningarna på fasaden ur alla väderstreck. Vi ska som sagt ha ett fönster på norrgaveln (i porchen) och en altan som sträcker sig runt huset. Porchen ska ha samma stuk som den på New Port. Ser ni saker som ni tycker att vi har missat eller glömt? Tyck gärna till!

6 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut. Härligt! Hur långt har ni kommit? Bygglov??
  kram

  SvaraRadera
 2. Möjligen tycker jag att ena kortsidan ser lite obalanserad ut, med båda fönsterna på ena sidan, men jag förmodar att det har med planlösningen att göra och därför är svårt att justera? Får man se planlösningen?

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller med dig. Och ja, det beror på planlösningen, men det går säkert att hitta på något finurligt ändå. Får fnula lite på det... Planlösningen ligger under ritningar i etikettarkivet till vänster här.
  Tack för att du tycker till, det uppskattar jag!

  SvaraRadera
 4. Hej igen
  jag tycker också att det är enklast om man svarar i den andras blogg, annars ska jag gå runt till alla jag har kommenterat hos för att se om de har svarat. Det skulle jag aldrig hinna.
  Till planlösningen: Man skulle ju kunna sätta in ett fönster i biblioteket, det hade gjort fasaden snyggare. Fönster i bastun är ju kanske inte så kul, men ev skulle man kunna byta plats på badrumsavdelningen och det sovrummet.
  Fundera vidare, det låter bra, man ska inte förhasta sig.
  Lycka till med det:)

  Viveka

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint ut, tycker jag!

  Ha en fin kväll

  Rebecca

  SvaraRadera
 6. Hej! Håller med om kortsidan. Beroende på hur det ser ut utanför så kan jag rekommendera ett fönster i bastun, vi har det, ett litet fönster men nu idag hade jag gärna satt in ett stort fönster från golvet och uppåt, det finns ju fönster som man inte ser in i men det beror ju på som sagt. Det gäller ju att få in ett fönster som passar in med resten...hmm knepigt. Men om det går så rekommenderar jag fönster i bastun, det är helt udnerbart att öppna det kalla vinterdagar när man bastar! Jaha nu blev det inte lättare kanske men ett tips ialla fall! Mvh Vivi soltorp

  SvaraRadera

Deltagare