söndag 25 april 2010

Ha en bra vecka!

Bild: Ocean House


Söndagkväll - söndagsångest eller ny vecka med nya möjligheter? Lite både och kanske. Här ovan en inspirationsbild från Ocean House, som jag blev påmind om vid kvällens födelsdagskalas. Gillar man New England-inredning så är chansen stor att man gillar man Ocean House.

Vi får se om veckan innebär några stora nyheter på byggfronten. Nästa steg är en avstämning med vår säljare på Karlssonhus för att gå igenom de sista små ändringarna på huset.

Alla val har känts som ganska avlägsna tidigare, men nu börjar det bli dags att komma till beslut, när det gäller kök, badrum, klinker och annat. Många val. Väldigt roligt, men svårt. Man vill ju att det ska bli så bra. Nu när man har chansen att välja.

Gör en riktigt bra vecka!

4 kommentarer:

 1. Hej! Ja mycket snyggt hos ocean House! Kul att det börjar dra ihop sig nu med alla valen, lycka till! Kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med alla val ni har framför er.

  Tack för allt vackert du delar med dig av! Jag skulle vilja ge dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award.

  Titta gärna in hos mig om du vill klicka in utmärkelsen. Den är du väl värd!

  Kramar från
  Sally och jag

  SvaraRadera
 3. Spännande att få se ett nytt Karlsson-hus växa fram! Ja har ju sett dotterns (Viveka på Humlebacken) och det är ju jättefint!
  Ha en bra dag, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Visst är det svårt med val. Det är ju helt underbart att få välja allt själva men det jobbiga är att varje lilla val känns viktigare än viktigast...å många val blir det ju...
  Det känns som att våra hus kommer likna varann rätt mkt i slutändan men vi får se, jag kan ha fel...:-)

  SvaraRadera

Deltagare