fredag 2 april 2010

Vår i fruktträdgården

Bild från vår trädgård.

Det roligaste och vårigaste "trädgårdsgörat" tycker jag är att beskära fruktträden. Kanske därför att det är det första jag gör i trädgården när våren börjar närma sig. Men också för att jag älskar våra fruktträd. De är dem jag kommer att sakna mest när vi lämnar det här huset. Men jag får plantera nya. Jag tycker inte att det har tagit så värst många år för de fruktträd vi har planterat att ta sig och bära frukt (de på bilden är gamla träd).

När det gäller bygget så väntar vi på bygglovet. Vi vill gärna att det ska gå igenom så snart som möjligt, för just nu står det lite och väger i tidsplanen om vi kommer att kunna flytta in före eller efter jul. Det hade ju varit sååå mysigt att få fira jul i det nya huset!

Riktigt Glad Påsk!

5 kommentarer:

 1. Jättefin tomt ni verkar ha! Ja, tomten är nog alltid det svåraste att lämna, uppvuxna träd och stora perenner. Huset är ju bara roligt att få nytt!
  Ha en skön påskhelg!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med gamla knotiga fruktträd. Synd att de är så svåra att få plats med i flyttkartongerna:)

  Glad Påsk!

  Rebecca

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja det är mysigt med trädgårspyssel på våren! Vi planterade ett äppelträd som var ca 7 år och nu är det ganska stort, fast jag kan inte beskära måste läsa på. Hoppad ni får nygglov mm i tid så ni hinner få klart allt tills jul! Vivi Soltorp

  SvaraRadera
 4. Vackra gamla fruktträd. Härligt!
  Hoppas ni får ert bygglov snart!
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Håller tummen för att ni kan flytta in i nya huset före jul! Underbar bild, förstår att du kommer sakna de vackra träden!

  SvaraRadera

Deltagare