torsdag 22 april 2010

Vår på tomten

Utsikt från tomten åt väster.

Jag upptäckte att bilderna jag hade på tomten var väl vintriga. Och det har vi ju fått nog av nu, eller hur? Så här kommer lite vårigare bilder. Snart, snart är det väl lite grönt också, och då uppdaterar jag så klart igen. Det är kul att följa årstidernas skiftningar på vår nya tomt. Även om det är ett ställe jag har promenerat och ridit förbi i stort sett hela mitt liv, så ser jag det så klart med helt nya ögon nu. När det ska bli vårt nya hem.

Utsikt åt nordost.

Här ser man hela vägen bort till gården och ridskolan som vi styckat av och köpt tomten av. Där rider både dottern och jag, så den närheten är ett stort plus! Men framförallt tycker jag om hästhagarna runt omkring, den vackra skogsdungen och det lantliga läget trots att vi befinner oss bara två mil från Göteborg.


4 kommentarer:

 1. Helt underbar tomt! Grattis! Och så när en stad! Så kul för er. kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 2. Vilken idyll det ser ut att vara! Där kommer ni säkert att trivas!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Otroligt härliga omgivningar! Så underbart att ni har hittat ett sånt drömställe.

  Kramar från
  Sally och jag

  SvaraRadera
 4. Lite nyfiken vart er underbara tomt ligger? Själva bor vi i ett radhus i Kungsbacka. Drömmer om att hitta en tomt till överkomligt pris (som ligger inom barnens skolas upptagningsområde) där vi kan bygga vårt drömhus (som antagligen är ett Karlsson-hus, de är ju helt underbara:-)).
  Hälsningar en nyfiken beundrare (med en inaktiv blog...)

  SvaraRadera

Deltagare