söndag 24 juli 2011

Fiskebäckskil

Idag är det ruggigt och lite kallt här, så då passar vi på att skaffa lite sommarkänsla med hjälp av
de utlovade bilderna från Fiskebäckskil.
 Huset ovan är det vi delar med makens bror.

 När dottern fyllde tonåring firade vi med lunch på Brygghuset, som är restaurangen i hamnen. Kan verkligen rekommenderas. Sedan tog vi en promenad genom samhället. Där finns gott om ögongodis.
 Som den här entrén.
 Eller de här vackra fönstret. 
 Fönstrens utsmyckning är ett nöje i sig att beskåda.


 Den lite stramare stilen finns också.
 Och rabattinspiration till tusen.
Vi avslutar med kyrkan som vi gifte oss i.

Ta hand om dig!

Jennie

5 kommentarer:

 1. Vilket jättefint hus ni har i Fiskebäckskil, rena drömmen.
  Dom andra bilderna visar ju verkligen också hur fint det är, där på andra sidan som vi i Lysekil säger. Det är ett under av vackra miljöer och alla gör så fint på sommaren.
  Hoppas ni fick något riktigt gott på Brygghuset.
  Agnetakram

  SvaraRadera
 2. Åh, så vackert där är och vilken njutning det måtte vara att gå omkring och låta sig inspireras av alla fina hus och trädgårdar!
  Ett drömställe!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Underbert.. det finns många platser man borde åka till, känner jag..

  SvaraRadera
 4. Hej Jennie! Allt är nog bra med mig :), har bara inte riktigt ork eller tid med bloggen för tillfället... Bygget framskrider sakta, men säkert och vi siktar på inflytt i slutet av september (allt kommer nog inte att hinna bli helt klart tills dess, men så pass att vi kan bo där och fixa vidare). Det är ändå inte så färdigt ännu att jag tycker det finns så mycket att visa därifrån och vår lägenhet börjar vara fylld till bristningsgränsen av lådor, möbler och tyger som ska till huset, så här har jag svårt att hitta något snyggt att föreviga på bloggen :). Till hösten kommer jag nog tillbaka med nya inlägg och bilder, men för tillfället passar jag på och njuter av solen och det 25-gradiga vädret som vi har så gott som varje dag här!
  Vilka underbara foton du visar från Lysebäckskil, det ser ut som ni också skulle ha ett riktigt underbart sommarväder! Kyrkan ni gifte er i är otroligt vacker!
  Ha en fin fortsättning på sommaren, så träffas vi säkert här i blogglandia till hösten :). Det känns bra att logga in och se att någon undrar vart man har tagit vägen :).
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så somrigt och fint med alla klätterrosor.

  Ha en finfin tisdagkväll,
  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare