lördag 2 juli 2011

Tårtkupa

Häromsistens berättade jag om min väninna Sarah som har tagit över en inredningsbutik, Inred. Jag kunde inte motstå den här tårtkupan därifrån. När det inte tjänstgör som kakfat får det pryda sin plats i hallen.
 Sedan hade jag en sådan ofantlig tur att Sarah råkade slå sönder fatet till modellen mindre. Så då fick jag den kupan också :-) Fat till är inga bekymmer eftersom jag fått en massa vackra silverfat från min mormor.
Här får den skydda dotterns cupcakes. Recept till dem hittar du här.

Stort tack Sarah!

Jennie

6 kommentarer:

 1. Verkligen snyggt att sätta kupan på ett silverfat! Bra idé!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Nydelig kuppel! Og det ser ut som en herlig butikk venninnen din har :)
  Ha en finfin kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 3. Vad jättefint!! Jag skulle gärna vilja ha ett fat med ett sådan fin kupa!!! Du har så mycket fint hemma hos dig Jennie!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Det är så vackert och fint gammaldags på något vis med glaskupor. Jag är väldigt förtjust i dylika! Och din är jättefin och gör sig verkligen på silverfatet.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Rosor och rådjur: jo, här finns rådjur, men två hundar gör att dom inte kommer in till huset där rosorna finns.....än så länge, jag tror det beror mycket på vår vilda monstervalp, vi får se hur det går framöver....kram

  SvaraRadera
 6. fint det blev! lyckades själv komma över nga glaskupor härrom dan!ska försöka få till nga fina underreden till dem nu bara!
  ha de gott!

  SvaraRadera

Deltagare