onsdag 20 juli 2011

Hej igen!

Det blev en något ofrivillig bloggpaus här. Vi har varit
i Fiskebäckskil. Dator och kamera var med, redo för bloggande. Men internetuppkopplingen ville annorlunda, ingen kontakt alls. Så det blev bloggvila. Hur mycket jag än gillar bloggvärlden, att läsa era kommentarer och framförallt era bloggar och klura ut nästa inlägg, så måste jag säga att det var ganska skönt med en ofrivillig paus ändå. Jag kom på mig själv med att jag ser mycket av världen i "bloggformat", dvs intrycken passerar genomen ett bloggfilter. "Det här skulle kunna bli ett inlägg". Upplevelserna görs i huvudet om till rubriker, tetxer och bilder. Kul, men också tröttsamt ibland. Det var lite skönt att veta att jag inte KUNDE göra något inlägg. Så intrycken och upplevelserna fick stå helt för sig själva. Och bara upplevas. Mindfulness på 2000-talska.

Men nu är jag sugen som bara den. Vill publicera 10 inlägg på en gång. Men det ska jag inte trötta er med. Hade tänkt att ni skulle få ett litet smörgåsbord från vackra Fiskebäckskil, men det är något mysko med funktionen att infoga en bild. Jag får inte upp alternativet att infoga från mina album, bara från bloggen, picasa eller webbalbum. Tips på lösningar tas tacksamt emot.

Nu har jag inte tid mer, för nu längtar jag efter att se vad alla ni andra bloggare har haft för er. Vi ses hos er!

Kram

Jennie
6 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Ja det är lugnt på bloggfronten för min del också - men det är semester, vi tar igen det sen!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag undrade just vart du tagit vägen...
  Nej, det är klart att man måste pausa någon gång, för visst är det så, som du säger, man ser världen med blogg-ögonen! Men man ser också mer, än man gjorde innan man började blogga, tycker jag!
  Jag har aldrig upplevt årstiderna och naturens skiftningar så tydligt förut!
  Hur som helst: Välkommen tillbaka!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Undrade också vart du var, men nu vet vi! Bra! Och bilder kommer, det låter bra.
  Jag hålller helt med Monica ovan, man ser så vansinnigt mycket mer när man bloggar, men det är LITE skönt att inte hålla på att tänka ibland!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Här har det också blivit långt mellan inläggen, men det har väl alltid sin orsak. Ser fram emot inlägg här sen om du har så mycket att visa :) Skoj!

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 5. Lite paus är inte fel ibland:) Har också haft lite bloggpaus.

  Go'kväll,
  Rebecca

  SvaraRadera
 6. Haha, känner igen mig med "bloggfilter", visst är det väl så! Hääärlig med lite bloggpaus och semester!!!

  Ser fram emot dina inlägg :)

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Deltagare