torsdag 8 december 2011

Det är dags!

Nu är det dags. Framförallt för julen. Det känns ljuvligt att få frossa i julljus, dekorationer och annat som sprider julstämning vår allra första jul i huset.
Bilderna är från Jul-firande här hemma med tjejgänget.

Men jag känner också att det är dags att pausa med bloggen. Ni som är här ibland har ju sett att det varit glest med inlägg på sistone. Jag känner väl att jag inte haft så mycket att dela med mig av. Det här är ju en bygga-hus-blogg och nu bygger vi ju inte så mycket mer, så inspirationen tryter. Helt färdigt är det kanske inte, altanen och trädgården finns ju kvar som projekt till våren, men själva huset är ju klart.


Det har givit mig massor att blogga! Bygget har blivit dokumenterat på ett roligt sätt, jag har fått tips och idéer av er andra i blogglandia och framförallt stött på så många härliga människor! Och jag kommer garanterat att hänga kvar hos er andra bloggare, så vi kommer att höras av en hel del även i fortsättningen. Och kommer inspirationen tillbaka, så kanske jag kör igång igen.

Stort TACK till er alla!!!

Ha en riktigt GOD JUL, så ses vi ute i cyberspace!

Kram
Jennie


14 kommentarer:

 1. Hej hej! Ja det har verkligen varit roligt att se ert fina hus! Ha nu en god jul och så mysigt ni bara kan i ert hus! Tänk första julen i nya huset ,det är speciellt! Kram Vivi soltrop

  SvaraRadera
 2. Det har vært så hyggelig å følge deg :) Jeg forstår deg godt, jeg er inne på de samme tankene om dagen. Blogginspirasjonen er ikke helt her lenger, og det føles mer som en plikt enn som glede, og det er jo ikke meningen med bloggingen. Lykke til videre, håper du plutselig kommer tilbake!
  God jul :)
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 3. Tack för cyberkramar! Kram Vivi

  SvaraRadera
 4. Ja, hemma hos dig var det redan jul minsann! Det är det inte här, det är lite kaos och mer lär det bli i helgen med tre unga damer som kommer att vända ut och in på allting. Men det är kul!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Man ska förstås göra som man känner för, men jag kommer att sakna dina inlägg!
  Sedan jag började blogga för drygt två år sedan, så tycker jag att man ser saker på ett annorlunda sätt! Överallt var man är, så ser man något man vill dela med sig av! Och överallt är kameran med...
  Man behöver ju inte göra inlägg så ofta!
  Hoppas att trots allt få höra från dig!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Vilka juliga och härliga bilder! Hoppas att din inspiration kommer tillbaka, det kommer bli tomt utan dig här! Önskar dig en riktigt god jul! Kramar!

  SvaraRadera
 7. Näääääääääääääääääääääää!!!!! Accepteras EJ!! Haha, vill ju inte att du försvinner begriper du väl!!!?? Ok för en bloggpaus men du kommer tillbaka - pronto!!!!

  Stöööööööööööööööööööörsta kraaaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 8. Men hallå, inte stänga, bara pausa.. så gör jag hela tiden, för det är ju som du säger, har man en byggblogg och har slutat bygga.. då är det svårt att hitta något att skriva om..
  Men rätt som det är hittar ni på något att förändra och då vill man liksom dokumentera..
  kram

  SvaraRadera
 9. Tack själv! Men du måste ju återkomma i vår och visa hur det går med gräs och annat ute i trädgården!!!
  Ha det gott//

  SvaraRadera
 10. Hei, Jennie!
  Siden du føler at du er ferdig med å blogge om hus,hjem, bygging etc.......
  Hva med å lage en hundeblogg? Blogg litt om livet med Disa og Wilda??? Jeg ville bli kjempe-fornøyd om jeg kunne få følge Disa i en blogg framover......Bare et forslag! ;o)

  Klemmer fra Camilla og Glenna (og de andre dyra)

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du får en riktigt God Jul!

  kram,
  Rebecca

  SvaraRadera
 12. Gott Nytt år önskar jag dig! kram Vivi

  SvaraRadera
 13. Ja det var ett tag sen jag var här också. Hoppas julen varit bra. Ser fint ut på bilderna. Och tack för din fina kommentar hos mig.

  Kramar Josefin

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
  Tack på förhand.
  Mvh//

  Hans-Åke på Aleka

  SvaraRadera

Deltagare