torsdag 13 maj 2010

Homestyling...


...är väl lite att ta i, men städat och fixat iordning huset och trädgården har vi gjort. Imorgon kommer mäklaren och fotografen inför försäljningen.

Jag har många blandade känslor inför försäljningen. Mycket sentimentalitet, jag gillar vårt lilla hus, och vi har lagt ner mycket slit och jobb på det. Barnen har vuxit upp här och vi haft mycket roligt här. En del jobbigt också såklart.

Sedan är det ju lite nervositet inför fösäljningen. Hur många kommer att vara intresserade, vad kommer vi att få för det? På det sättet ska det bli skönt när det är över.

Och så har det varit slitigt men roligt att rensa undan och göra fint. Jag har fått låna fina överkast och kuddar från Sarah och Inred i Lerum. Har ni vägarna förbi Lerum någon gång och gillar inredning så ska ni inte missa Inred. Så snart de har en webbsida ska jag lägga ut den så ni får se.

När vi gjort snyggt i källaren, tvättstugan och andra eftersatta rum, så undrar man varför man inte gjorde det här för länge sedan... Men nu får vi i alla fall bo i den här ordningen ett slag, närmare bestämt ca sex månader:) Och sedan i vårt nya hus!

Till sist ett jätte stort tack till mina fantastiska föräldrar som varit här sedan tidigt imorse och hjälpt oss! Pappa har gjort fint i hela trädgården och mamma har klippt gräset och hjälpt oss härinne. TACK!!!

Ha nu en skön kväll!


4 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut! Ja varför gör man inte det där innan man ska sälja? konstig man är.....lycka till nu och som sagt det ser verkligen fint ut! Och tänk sen, när ni får flytta in i ert nya fina hus! Så kul! kram vivi soltorp

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att ni har blandade känslor inför försäljningen. Men en klok vän sa till mig en gång, att "man måste bo färdigt" på ett ställe innan man kan flytta, och det tror jag stämmer bra!
  Hoppas, att ni känner att ni bott färdigt!
  Lycka till med fotograferingen i morgon!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad det ser fint ut, är säker på att ni får sålt till ett bra pris! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. vad fint ni har Lilla Syster:-)

  Ninna

  SvaraRadera

Deltagare