tisdag 4 maj 2010

Vackra tapeter


Dottern och jag har lite olika smak när det gäller inredning. Hon tycker nog att jag har lite för "gammaldags" stil... I stort sett varje gång jag berättar om något jag valt till huset utbrister hon: "Åh nej, vi ska väl inte ha det så!" Så det här med hennes rum blir ju lite av en utmaning. Hon ska såklart få bestämma över det själv (hm) men det skulle ju vara väldigt roligt om hon valde något som jag också tycker är vackert :)


Men min väninna Sarah, som är otroligt bra på inredning, är också en av dotterns idoler som tur är. Och hon har precis tapetserat om med den här fina tapeten från Pip Collection ovan. Den älskar både dottern och jag, så något i den serien kanske vi kan enas om!

Och så något i lindblomsgrönt som vi båda faktiskt också gillar:


Här i Götet regnar det. Hoppas ni har en bra kväll!

Jennie

3 kommentarer:

 1. Jag jobbar på Lakkapää, ett fd. K-Rauta. Vi har tillhört Svenska K-rauta men alltid varit lite fristående men numer är vi helt fristående...:-)
  Dock ligger det i Luleå så jag antar att det är lite långt bort...:-)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina tapeter, jag älskar blommor....även på väggarna, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag har kvar min första blomtapet som jag ska ta en bit av och göra en tavla nån gång för nu har vi brädväggar och inga tapeter!
  Det kommer att bli jättefint i dotterns rum.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Jättesöt, flickromantisk tapet!
  Här i södra Skåne är det strålande sol och 15°!
  Men vi skulle gärna vilja ha litet regn, för här är snustorrt!
  Ha en bra dag, kram, Monica

  SvaraRadera

Deltagare