torsdag 2 september 2010

Varde ljus!

Idag har jag varit på elmöte. Dvs möte med vår elektriker. Tänk vad man lär sig mycket när man bygger hus. Och vad mycket inspiration man får när man dessutom bloggar om det. Tack för det Viveka på Humlebacken, som var den som fick mig att börja blogga om vårt husbygge! Och tack Annie på Annies Blå, för att jag genom dig fick nys om de fina, men prisvärda strömbrytarna från Renova.


Jag citerar från Annies blogg:
"Gamla hus, lägenheter, slott, hotell, teatrar, musèer och liknande kräver apparater som passar in i helheten"... Så beskriver Schneider elektric sin strömbrytare Renova. Och ni ser ju till vilken kategori jag räknar vårt hus ;).

Japp, dit räknar jag även Skogslunden, så Renova blir det. Fast i vitt, eftersom hela vårt hus blir ganska vitt, så jag är rädd att det skulle se alldeles prickigt ut om vi tog svart. Det blir ju en och annan strömbrytare...

Min lista över golv och väggar är NÄSTAN klar. Målsättningen är att skicka den till byggaren imorgon. Då ska den som är intresserad få se.

Ha det gott!

Jennie


6 kommentarer:

 1. Hmmm, jag känner igen det från Humlebacken...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja så snyggt, vi missade dom där strömbrytarna och ska ta tag idet och byta ut våra tråkiga, huset går ju annars i sekelskiftesstil så jag irriterar mig som sjutton på ljusknapparna.....lyckta till kram Vivi soltorp (ja hoppas blomsteraffären är lika fin som inbjudan, det tror jag, ska titta in under dagen så får jag se)

  SvaraRadera
 3. Var det så? att du började blogga för att jag tyckte det:) KUL! Visst är det oerhört givande under byggprocessen.. och nu efteråt är det jättekul att ha alltihop dokumenterat.. jag hade ju aldrig skrivit en vanlig dagbok..
  Renova har vi också:) Utmärkt val!!
  kram

  SvaraRadera
 4. Jaaaa, visst är de fiiiina - underbara! Vilket klokt val!!

  Trevlig helg!

  Stora kramizen från aka

  SvaraRadera
 5. Visst är det massor att tänka på i "elväg". Jag ångrar mig nästan dagligen, som tur har vi makens bror som ansvarig elplanerare, så det är ganska enkelt att ändra om lite på ritningarna nu som då ;).
  Tack för länken :).

  Ha en skön helg! Kram/Annie

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Samma som oss där vi bytt ut, superfina!!! Jag kommer nog gilla ért hus!!! kram

  SvaraRadera

Deltagare