fredag 15 oktober 2010

Up to date

Tyckte det var dags att uppdatera med lite bilder. Så här såg Skogslunden ut imorse. Man ser lite mer av huset nu när lite byggställningar är borta. Vi som trodde vi skulle hinna måla medan ställningarna fortfarande var uppe, men det bara att inse att vi får vänta till våren. Det är för kallt och för fuktigt. Och vi hinner inte. Men, men, huset klarar ju sig med grundmålningen.Här är porchen på G. Byggarna väntar på att grävaren ska fixa till marken först. Ska bli grymt spännande att se verandan växa fram och se vad den gör för husets karaktär.


Det var en sanslöst vacker frostmorgon imorse som Wilda och jag hade nöjet att promenera i.

Ha en riktigt skön helg!

Jennie

8 kommentarer:

 1. Ert hus blir ju SÅ fint! Höst morgon kan verkligen vara underbar:)
  Trevlig helg!
  Veronica

  SvaraRadera
 2. Ert hus blir finare för varje gång man ser det!
  Vad ska det bli för färg på ytterpanelen?
  Ha en mysig helg!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt hus, det är bara att krypa till korset igen, Micke Andersson är världsbäst på att rita hus (för det är väl han som ritat?)

  SvaraRadera
 4. Nej, försök att låta bli att hinna med allt, det blir alldeles för jobbigt - bra att vänta med målningen. Här kom snö igår så det känns som att målningssäsongen är över, får fokusera på insidan av huset snart och det är ju inte så dumt det heller, framför allt inte för dig kan jag gissa, så spännande! Ser fram emot en vinterperiod med flera härliga inlägg från insidan av ditt hus!!

  Stoor Kramiz aka

  SvaraRadera
 5. Åh så fint - vad ni kommer trivas där, det skulle jag själv göra och jag har ju insett att det du gillar gillar jag med;-).
  Målning väntar vi också med fast vi byggde i somras, och nu avråder de oss från att måla friggan också pga fukten så vi vet vad vi ska göra nästa sommar...
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 6. Inser du att ni håller på att få ett av världens vackraste hus som dessutom ligger i en ovanligt vacker natur? Gud så fint!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Majestätiskt. Det är ordet jag tänker på när jag ser ert hus. Det blir så otroligt vackert :)!
  Kanske vi målar på samma gång sedan i vår ;). (vi målade ju panelen ett varv, förutom grundmålet, innan vi spikade upp den, men vi har fortfarande ett varv kvar...).
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 8. 82000 kronor!!!??? Bara för monteringen? Det måste ju vara en nolla för mycket!? Vår leverantör kommer att montera själva spisen, ytbehandlingen och skorstenen monterar vi själva. Han beräknade att arbetet skulle ta ca två dagar, så jag gissar att monteringen blir några hundra euro. Sammanlagda priset för spis (inklusive montering) och skorsten blir strax över 5000 euro (ca 50 000 kr). Ett riktigt bra pris tycker jag, det har de flesta spisar vi tittat på kostat och eftersom vi dessutom är så otroligt nöjda med Duo så känns det nästan som ett fynd :D.
  Lycka till med offertförfrågningarna.
  Kram/Annie :)

  SvaraRadera

Deltagare