lördag 29 januari 2011

Barnrum = barnens rum

Den som väntar sig en massa inspirerande bilder från vackra barnrum i detta inlägg kommer tyvärr att bli besvikna. För det handlar mer om mina dubbla känslor inför inredandet av Skogslundens barnrum.

Jag hade sett fram emot att få inreda dotterns rum i härligt blommigt, skira spetsgardiner och vackra vita möbler. Eller sonens i mörkt trä och marint Lexingtonrutigt. Den som tycker att det där låter lite väl könsstereotypt kan vara helt lugn. För tji fick jag.Ovan sonens rum.


Och dotterns. 

Båda har varsin liten klädkammare med mjuk, lurvig (här mest bösig) heltäckningsmatta.

Med en skvätt nostalgi kan jag bara konstatera att jag har inrett mitt sista barnrum.  Men innerst inne är jag mest stolt över mina egensinniga barn som vet vad de vill, har en åsikt och vågar stå för den. Heja er!

Ha en kanonbra helg!

12 kommentarer:

 1. Jättefina och fräcka rum! Grästapeten är verkligen sommar:) Tiden går, det är på barnen man märker det.

  Tulpanerna blir bara ännu bättre om man fått längta efter dom ett tag:)

  Trevlig helg!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. Vad fint och snyggt och personligt det blir! Jag gillar båda rummens tapeter! Och tänk vad bra att deras föräldrar låter dom få bestämma själva med! Så fint det blir! Kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 3. Jättefina tapeter båda två! Och skulle man tröttna, är det ju lätt att tapetsera om!
  Dina barn har god smak!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Och heja dig som klarar av att INTE få bestämma, haha!! Det har jag svårt för :)) Men dina barn har valt riktigt häftiga tapeter till sina rum, riktigt tufft men samtidigt smakfullt och fint! De har bra smak, kanske fått det efter mor??

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Då har man lyckats som förälder! Härligt med barn som är trygga i sina val. Jätteläckert!
  Trevlig helg
  Anna

  SvaraRadera
 6. Ja de gör ju inte alltid som man själv vill helt klart:-). Men jag tycker som övriga att de valt fina tapeter, kunde varit mycket värre...
  Ha det!

  SvaraRadera
 7. det är fräckt och coolt..långt ifrån dina tankar..hihi..men kommer bli superballt..gillar sonens stadsvägg..streetcoolt..

  SvaraRadera
 8. Vilka coola tapeter! Barnen måste fullkomligt älska sina rum..
  Ha en fin vecka! Kramar Maria

  SvaraRadera
 9. Det var kul tycker jag! Tjí fick du verkligen, kul att dom engagerar sig och tycker. Det blev urläckert ju.
  Agneta kram

  och så fint huset är i headern, superhus!

  SvaraRadera
 10. Tufft, snyggt och väldigt ungdomligt! Fastän jag också skulle "dröminreda" rummen precis som du :). Tur att jag ännu får bestämma över dotterns rum som blir ett riktigt traditionellt flickrum med rosa fondtapet och vita möbler. Till lekrummet valde vi ändå en mer lekfull, prickig tapet (som egentligen inte passar så bra med övriga stilen i huset), man vill ju inte att barnen ska känna det som att de bor på ett museum!
  Ser fram emot fler bilder från ert bygge som verkar framskrida med raketfart (jämfört med vårt)!

  SvaraRadera
 11. Åh vad roligt att du gillade mina foton på tunikan :) Jag har nämligen hållit i kameran helt själv och det var INTE LÄTT ska jag säga!! Kameran är ju rätt otymplig så efter att ha tagit sisådär 100 kort på dörrposten, mattan, golvet och byrån så fick jag slutligen till några med tunikan på bild, haha.

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 12. Så morsomme barnerom! Jeg synes det er viktig at rommene gjenspeiler barna og ikke bare mors ønsker :) For de aller minste funker det jo fint, men koselig når barna kan være med å innrede også.
  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera

Deltagare