fredag 21 januari 2011

Eloge

Bygget går framåt. Men jag har inte kunnat vara där och titta idag, för nu, efter influensa och lunginflammation, har jag fått halsfluss. Tänk vad jag har hunnit med detta året och det är ändå bara den 21 januari... Jaja, det finns värre saker här i världen.

Statusen i huset är att plattor sätts, lister kommer upp och det målas och målas. Jag bara måste ge en STOR ELOGE
till våra fantastiskt duktiga, trevliga, kompetenta och serviceminded hantverkare. Stort TACK till Tommy Byggare, Målerbolaget och alla andra som arbetar på Skogslunden!


Här ser man in i barnens rum från famljerummet på övervåningen. Fler bilder kommer så klart!

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Men, din stackare! Halsfluss ovanpå allt annat!
  Men nu har du väl haft allt man kan få, va?
  Så nu MÅSTE du bli frisk!
  Ska bli så spännande att se hur huset blir!
  Snart inflyttning...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Nej men fyyy vad trist med alla sjukdomar, har du fått halsfluss nu efter allt det andra, helt otroligt! Men så klart, du har väl inget ok immunförsvar efter de andra sjukdomarna... du får krya på dig kompis! Fina bilder på huset, ser så ljust och fräscht ut på interiörbilden! Och tack för värmande kommentarer hos mig också! Det värmer.

  Många kramizar från aka

  SvaraRadera
 3. Nämen vilken otur med alla sjukdomar. Trist att inte kunna besöka bygget, men det ser ju verkligen fint ut på bilderna! Och vilken tur att ni är nöjda med era byggare, ett hus är ju det värdefullaste man någonsin köper (de flesta i alla fall) så det är ju otroligt viktigt att man är nöjd med de som gör det!
  På mitt nya jobb trivs jag verkligen toppen. Vi är utomhus hela tiden och det är nog det bästa! Ännu bättre blir det ju sedan fram mot våren när vädret blir varmare. Vi är bara två "tanter" som arbetar där, men min kollega är jättetrevlig så det är roligt att få vara lite social när man mest är hemma annars. Dottern tyckte det var roligt både att få vara med mej till parken och att få vara i moffa/mommo -dagis, så det är också skönt att hon inte "lider" på något sätt av att jag börjar jobba lite :)!
  Hoppas att du får en skön helg och slipper sjukdomarna så småningom!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jösses vad du drabbas av riktiga förkylningar. Du är som en magnet. Hoppas du kryar på dig snart.
  Men det är ju fantastiskt att man bygger dig ett hus under tiden, så ska det vara!
  Ha det riktigt bra, kram
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Stackars dig. Du blir säkert frisk snart och det med hjälp av ditt positiva sätt. Vilket fantastiskt hus ni får flytta in i. Tittar på bilderna och dörrfoder och lister är så himla fina! Nu ska jag titta vidare i bloggen, kanske hittar jag planlösningen. Alltid skoj att se.
  Krya på dig
  Annika

  SvaraRadera
 6. Så spennende at huset nærmer seg ferdig, gleder meg til å se!
  Uff, så kjedelig å høre at du igjen er syk. Ønsker deg riktig god bedring!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera

Deltagare