söndag 14 augusti 2011

Hej igen!

Semestern är över för denna gången. Kanske sommaren också? Jag hoppas inte, känner mig inte riktigt redo för det. Gissar att jag inte är ensam om det.

Semestern har varit en blandning av jobb och vila. Sköna stunder vid hav och sjö har blandats med målning, målning och så lite mer målning. Men nu är det klart!!!




Ha en skön vecka!

Jennie

14 kommentarer:

  1. Så otroligt vackert huset blev och jag ser en nöjd man där på trappan, det kan jag förstå! Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Gillar verkligen de där kuporna ni har lagt till där uppe, det ger huset en annan karaktär.. Underbart!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du är tillbaka från semestern. :)
    Riktigt fint är huset!
    Som ett drömhus! :)
    Må så bra kram Mari

    SvaraRadera
  4. Jag är inte heller klar med sommaren ännu! Så fint ni har det!

    Gargoyle - en ful(söt) liten rackare:) http://www.edafos.se/tradgard/butik/gargoyles.asp

    Ha det gott,
    Rebecca

    SvaraRadera
  5. Åh, så fint det blev! Jag förstår att ni är nöjda...
    Men än har vi litet sommar kvar, väl?
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  6. Åh så underbart! Det är så fint så det ser ut som bilder från någon husreklam :)! Din semester låter ungefär som min, sol, bad och målning :). Enda skillnaden är att jag har oändligt mycket kvar att måla ännu (fast jag bara har en vecka ledigt kvar)!
    Jag ska åtminstone försöka uppdatera bloggen oftare nu, det kommer att bli mindre pysselinlägg och mera bygge en tid framöver. Jag orkar inte föreviga röran i lägenheten vi nu lever i, men när byggets ytor mer och mer blir färdiga så ska jag försöka uppdatera därifrån :).
    Ha det riktigt bra!
    Kramis/Annie

    SvaraRadera
  7. Oj oj oj, så himla fint!!! Uuuuunderbar veranda!!! Min semester har varit över ett par veckor vid det här laget, inte kul... nu ser jag fram emot lite ledighet vid höst- och jullov :)

    Önskar dig en riktigt fin arbetsvecka!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam ak

    SvaraRadera
  8. Hej! Så fint det blir, verkligen vackert hus! Jo hehe, grejer ja...det var samma här när vi flyttade in för 5 år sedan....5 år är ju inte så lång tid men det känns längre och vad saker.....puh men skönt att rensa och kul med loppis, vi ska köra en till, då ska jag rensa lite mer....kram kram Vivi soltorp

    SvaraRadera
  9. Hej
    Vilken snygg gräsmatta:-). Den är gröööön ju! Fast ni har väl haft regn i sommar till skillnad från här hos oss. Men vi har det grönt här med, har ödslat lite vatten på den faktiskt.
    Ja vår ponny är go, han på bilden är den lilla, han är inte lika mkt underverk som den andra men nästan!
    Ha det!

    SvaraRadera
  10. så himla fint det blivit! man blir lite sugen på bygga igen...fast ändå inte! vilken pärs det är tills man blivit klar...eller hur. jo nu kan man säga hejdå till sommaren men nu stundar vckra höstlöv, vindar och stormar, då man kan mysa under en filt framför brasan med bebbar och varm choklad =)

    SvaraRadera
  11. Takker for titten på bloggen vår. Koselig at søster Disa følger med, sier Glenna. :-)

    For et flott hus dere har bygd!! Koselig å se Disa og Wilda ute i hundegården.

    Jeg har lagt dere til slik at jeg kan følge med om du skriver noe herlig nytt om Disa og Wilda!

    God Helg!

    Hilsen Camilla og islenningene...

    SvaraRadera
  12. Oj oj oj vilket pampigt hus ni har. Visst påminner våra hus om varandra men vårat är ju fnuttigt i jämförelse hehe. Målat klart nu också ser jag. Skönt och jättefint! Själva har vi lite kvar innan vi är färdiga med första varvet. Hinner inte två varv i år. Det är alldeles för pillrigt. Målar dessutom två färger.. hade varit enkelt med en. Men men.. det blir snyggt :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  13. Hej på sig, härligt fint det blir ert hus målat och fint, mannen din ser väldigt nöjd ut;) jag har semester i två veckor nu så blir det bra väder ska jag försöka mig på dem sista strykningarna på vårt hus.....vårt altangolv gör vi inget med mer utan det ska vara som det är, det har slipats en mängd gånger och nu ska det förhoppningsvis inte bli ngt mer damm...
    Kramen och ha en god helg med fina tårtor och många paket
    Ulrika

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag ska själv bygga ett hus så jag tycker det är intressant att läsa bygg bloggar och vill bara säga att det var mycket kul att läsa din blogg, ni har verkligen ett jätte fint hus! Hoppas du fortsätter blogga så man får se lite hur trädgården växer fram. Kram Carolin

    SvaraRadera

Deltagare