måndag 14 juni 2010

Foto: Jessica Hultgren

Så är det redan juni och här har skolavslutningen varit. Sommarlov. För barnen i alla fall, min semester dröjer några veckor till. Lite märkligt att årets vackraste tid, då man borde njuta och ta det lugnt, också är årets mest intensiva. Nja, på delad första plats med julen. Men visst njuter jag ändå, alla dessa vackra blommor och det intensivt gröna gör ju en rusig av lycka.

Titta, så fina bakformar jag har vunnit på min favvo bakblogg Bakkfnatt! Så roligt, jag är inte den som brukar ha tur i sådant annars. Här ska det bakas cupcakes!


Ha en bra vecka!

5 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten och vilket fint flaggspel det är på bilden som för övrigt är underbart somrig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till formarna... Jättesnygga :). Det blir ju ännu roligare att baka om man dessutom har fina formar! Kram/Annie

  SvaraRadera
 3. Snygga! Ja visst är det stressigt med allt som ska göras denna årstid, som du säger man ska hinna med att njuta, men det är intensivt med avslutningar både skola och på jobb ska det vara en massa avslutnignar och kul aktiviteter, och man vill göra allt!!! Så länge vädret tillåter. kram och ta det lugnt Vivi soltorp

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten och - ta det lugnt. Du hinner.
  Och det du inte hinner är inte så viktigt...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Hej igen och tack för kommentaren i inlägget "Simskola"" Vi är mormor och morfar, "bara" mormor och morfar, vi har tre döttrar!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Deltagare