söndag 6 juni 2010

Stora Källö


Jag har tillbringat en del av helgen på Stora Källö i Göteborgs skärgård. Helt ljuvligt. Min vän Lena som bor där är en av de mest pyssliga och omtänksamma personer jag känner. Hon har en fantastisk strandtomt, där många promenerar förbi. Trots att hon inte ens har hund själv, så har hon ordnat så att den här trevliga synen möter förbipasserande hundar och deras mattar och hussar:


Jag försöker ta med mig lite av den omtänksamheten in i den stundande veckan.
Ha det gott!

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar människa Lena måste vara :). Barhäng för hundar *fniss*...måste till o med ropa åt gubben att han ska komma o titta :) /Annie

  SvaraRadera
 2. Verkligen generöst (och ändå kostar det så litet...) av din väninna!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Älskar er hus. hamnade här när jag skulle googla om karlsonhus. vilket hus är det ni har, kan inte hitta det. och hur får man fråga hur mkt ni betalat för huset. mkt nyfiken
  mvh caroline

  SvaraRadera
 4. Hej Caroline! Roligt att du gillar huset! Vårt hus har Karlsonhus ritat efter våra önskemål. Mälhamra och New Port finns med som förebilder. Slutnotan är inte klar än för vi har inte gjort klart alla val än (ex kök och badrum), men man kan få bra prisuppgifter på husen av Karlsonhus representanter/säljare. Kontakta den som bor i din närhet.
  MVH
  Jennie

  SvaraRadera
 5. Härligt barhäng för törstiga jyckar:)

  Ha en fin söndagkväll,

  Rebecca

  SvaraRadera
 6. Så schysst gest, jag vet ju hur törstiga dom blir när det är varmt, jag msåte göra en sån barhängskylt till min vovve Peak, bra ide, och så gulligt av din vän, låter som ett underbart ställe hon bor på!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin gest av din vän! Både kul och gulligt på samma gång! Du har för övrigt en trevlig överraskning som väntar inne på min blogg =)

  SvaraRadera

Deltagare