torsdag 24 juni 2010

Köket bestämt!Då har vi äntligen bestämt oss för kök. Det blir Lihults kök med inbyggd lucka Frillen. Yes! Det är det jag har velat hela tiden och nu har jag fått med mig maken, efter att vi kollat runt hos andra leverantörer samt hos snickarfirma som skulle platsbygga. Men det här blev klart bäst för oss. Gediget, vackert och prisvärt för att vara ett kvalitetskök. Kunnig och trevlig säljare gör ju inte saken sämre.
Som jag längtar efter att få vakna och smyga ner i det här köket och sätta på morgonkaffet. Altandörren kommer att leda ut till en altan mot skogsbrynet, med morgonsol. Det är nästan så att man hör fågelkvittret redan nu, eller hur?

En riktigt trevlig Midsommar önskar jag er!

6 kommentarer:

 1. Aah, vad fint! Så snyggt med vitrinluckorna högst upp och köksön! Vilken tur att du fick övertalat maken :). Jag väntar också på vårt kök, vilket också har dörr ut till altanen (inte med morgonsol) men i alla fall med fågelkvitter och mot skogen (kanske nämnas bör att vi har skog mot alla fyra vädersträck, haha). Trevlig midsommar! /Annie :)

  SvaraRadera
 2. Så underbart du beskriver hur ni kommer att få det! Gläd dig åt den här tiden - planeringsstadiet - den tiden kommer inte tillbaka!
  Önskar dig en skön midsommar, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Bra! Så kul, hoppas det blir så bra som du vill nu, det låter underbart och ser jättesnyggt ut! Blir kul att få se det sen på bild, ja det är sant, det är så mysigt att smyga ner i köker och fixa frukost eller om mannen gör frukost och jag går ner lite senare och doften av vårt kök, nybryggt kaffe och bröd i ugnen slår emot mig....mmmmm så nice! kram vivi soltorp och hoppas ni får en fin midsommar!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint!! Förstår att du längtar, blir det till nästa sommar tro? Själv ska jag sitta utanför vårt nya kök redan nästa helg har jag tänkt. Visserligen har vi inte någon vidare altan än då, mer grus och jord, men vi har i allafall häckar, sjöglimt och massor av blommor på gräsmattan som de inte har sabbat (ochh som vi nu måste hugga med lie för det växt så högt...).
  Ha en härlig midsommar, här i huvudstaden ser det lovande ut!!

  SvaraRadera
 5. Ser sååå fint ut!!!!

  SvaraRadera
 6. Åh, det köket ser ut att bli underbart!! Vilken känsla att ha diskhon under ett fönster också =)

  SvaraRadera

Deltagare