söndag 11 juli 2010

Fina ridvägar/skolvägar

Lagom till vi ska flytta har kommunen gjort om stigen som går vid vårt blivande hus till ridväg. Det ingår i ett uppskattat projekt som ska ge alla ryttare i vår hästtäta kommun fler och mer trafiksäkra ridvägar. Projektet har gått segt, på grund av att det är många markägare inblandade. Men just den här delen har de gjort så här fin.

Före:
Efter (fast från andra hållet):
Det här blir mina barns skolväg, så vi är väldigt glada över den här förbättringen såklart. Nu hoppas vi bara att projektet fortskrider, så dottern och hennes hästkompisar får alla sina utlovade ridvägar. Och kanske jag också, om min flickdröm om en egen häst går i uppfyllelse någon gång i framtiden...
 Ha en skön sommardag!

5 kommentarer:

 1. Åh - som hästfrälst blir man glad över att se sånt! Man blir alldeles ridsugen ju:-)

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen inbjudande ut, att rida på de vägarna! Om man nu kunde rida, alltså... Men man kan ju gå! Eller cykla? Får man det?
  Ha en skön dag i sommarvärmen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ridväg och vilken tur att de har fixat upp den precis nu när ni snart ska flytta :)! Jag är också hästintresserad och tog lektioner som yngre. Drömmen om den egna hästen lever fortfarande kvar...och vem vet, dottern gillar också "hettar" så kanske vi kan övertala maken någon gång i framtiden ;). Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad toppen att det ordnas med en säker väg för barn och ryttare!! Förstår att projektet är uppskattat!

  Ha det bra i värmen!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 5. Säger som Monica, tänk om man hade kunnat rida! Hade gärna ridit i så fall på den fina ridvägen!
  Snyggt blev det verkligen!
  Agneta kramar

  SvaraRadera

Deltagare