torsdag 1 juli 2010

Huset är utsatt!

På den rubriken låter det kanske som att huset är på plats och dit är det en bit kvar... Men det är utmätt var på tomten som huset kommer att stå, vilket blev ett steg närmare verkligheten för oss. Men det tog oss ett tag att klura ut det, som ni ser på bilderna är det ju inte glasklart, eller hur?
Till våra mer rutinerade grannars stora nöje fick vi dra rep mellan stolparna för att kunna se hur det var tänkt:). Tomten är ju fortfarande kuperad av stubbar och sten också, vilket inte gjorde det hela lättare att överblicka. Men idag kommer Ola Grävare och börjar med markarbetet! Så fortsättning följer.


Och igår blev det helt klart och påskrivet med försäljningen av vårt nuvarande hus. Det känns skönt att det är klart. Hoppas att de nya ägarna kommer att trivas lika bra på Lillhem som vi har gjort. En gammal epok är över och en ny börjar.

Ha en bra dag!

Jennie

3 kommentarer:

 1. Spännande, spännande! Och det var verkligen inte lätt att se hur huset skulle ligga på den första bilden - mycket lättare på den andra, när ni satt upp repet! Ser ju jättefint ut med skogen bakom! Men det återstår litet arbete i trädgården...
  Lycka till!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vad spännande, det närmar sig :). Jag minns när vi hade prickat ut var huset skulle stå och jag stod i "vardagsrummet" och blickade ut. Idag kan jag stå på golvet och titta ut genom gluggen i väggen där fönstret ska komma och om ett år står jag förhoppningsvis på samma ställe och hänger upp gardiner :). Roligt att försäljningen av Lillhem är klar! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej hej
  Haha, nä det är verkligen inte helt glasklart! Men snöre var väl smart. Skönt att ni är av med gamla huset, det är verkligen fint det med. Helt i min smak:-). Själva har vi haft premiärnatt i nya huset nu och det är SÅ härligt att vara här.
  Ha det gott/Anna

  SvaraRadera

Deltagare