söndag 26 december 2010

Julrapport

Jo, men en rapport från julen får vi ju lägga in här innan vi går vidare med bygge och hus. Det är ju trots allt julhelg.

Morgonen börjar vi med julstrumpeöppning. Följt av frukost med varm choklad, vispgrädde och marshmallows. Är det jul så är det.


Måste bara lägga in en bild på julklappen jag fick av dottern. Hon vet sin mammas smak:)


En ljuvlig bok där jag kan skriva in mina favoritbakrecept. Hon har köpt den på Inred i Lerum såklart.


En annan bra klapp var den maken fick - av mig.


Nespresso Citiz & Milk. Sååå gott kaffe vi dricker nu. Makens mage klarar inte vanligt kaffe längre, men sådant här går bra. Så då var det ju en given julklapp. Att jag då också får latte to die for är ju bara en bonus.

Dagen fortsatte hos min äldsta syster som bor i ett hus som är som gjort för julfirande. Se bara på den här öppna spisen.


Så ett stort tack tomten, för en fin dag och för alla fina klappar. Och mest av allt för att du skickade dina tre allra sötaste nissar till just oss:

(Han med skägget är min son, de två andra är hans kusiner.)

God fortsättning!

5 kommentarer:

  1. Vilken mysig jul ni har haft!
    Ha en fortsatt skön julhelg!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bildkavalkad av julbilder!! Så mysigt det ser ut! Vilken fin lattebryggare!! Lyxigt! Och vilken superfin receptbok... du måtte ha varit otroligt snäll du :))

    Kraaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. God fortsättning! Så mysigt ni ser ut att ha haft det och vilken perfekt julklapp din dotter har hittat =) Var faktiskt tvungen att kika in i butiken efter att ha läst om den på din blogg, och ja.. Där finns mycket fint!

    SvaraRadera
  4. Allt har sin charm. Inga fel att bo i ett splitter nytt hus med saker som fungerar, men den där charmen är svår att få.
    Man får göra sitt bästa!

    Hur har ni det denna vecka?
    Jobbar ni eller njuter ni av ledighet?
    Kram kram Maria

    SvaraRadera
  5. Låter som en toppenjul!

    God fortsättning,
    Rebecca

    SvaraRadera

Deltagare