lördag 4 december 2010

Planering och panelJapp, nu känns det att decemberväxeln är inne. Det går på i full fart, så tiden framför datorn blir det lite mindre av för min del.

På huset går det framåt. Nu är en hel del mellanväggar och gips uppe. I så fotegenict kanske, men nästa steg blir desto roligare. Då kommer ju tapeter och golv, kök och badrumsinredning. Det ska bli så otroligt kul att få det på plats och inte bara i fantasin.

Foto: Brandéns

Fortfarande finns en hel del små val att göra. Det senaste handlade om den träpanel vi ska ha i kök, entré och en vägg i gästtoaletten. Det blir Brandéns panelskiva som vi vet är snygga på plats efter som goda vänner har dem.

Nedan ser ni vännernas vackra hall.


Nu blir det lite Jul på Liseberg för vår del.

Ta det lugnt i julruschen!

Jennie

3 kommentarer:

 1. Vilken fin panel :). Vi kommer nog också att välja panelskiva i de rum där vi ska ha panel. Så mycket enklare att sätta upp!
  Nog har vi det mörkt här, men inte blir det mörkt redan klockan ett ;). Det är ljust mellan ca 9-15, sedan börjar det skymma. Vid 16-tiden är det kolmörkt. Som tur har vi ju mycket snö i år som lyser upp!
  Ha en skön helg!
  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag gillar er smak!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Hallå, hallå!

  Det var igår vi också var i Gbg.
  Blogger är lite strulig med datumen så det blev inlagt som den 3 dec. Men nu har jag ändrat det :)
  Vi hade en hel dag i Gbg, när vi väl var på väg till Liseberg kom vi på att vi var mer sugna på mer shopping. Så vi slopa Liseberg och for runt i affärer istället.
  Hade ni det trevligt?

  Kram Maria

  SvaraRadera

Deltagare