lördag 27 november 2010

Blandare och lite annat blandat...

Lite fler val kvarstår. Badkar har vi ju valt ett som nedan. Så då får vi ju ha en blandare som funkar med det.
Jag hittade den här, Damixa Kar- och duschtermostat Tradition. Den tror jag passar fint till. 

Så följde Wilda och jag med dottern och hennes hyrponny på en tur i skogen. Bitande kallt men riktigt härligt.Snart kommer äldsta systern med familj hit och lördagsmyser med oss.

Ha en fin adventshelg!

Jennie

10 kommentarer:

 1. Tack för rar kommentar:)
  Så vackert badkar! Ser fram emot att se det på plats.

  Klinker golvet gillar jag skarpt! Har sett det hos Viveka och det kommer bli super. Har själv funderat på det, men har nu äntligen kommit fram till att det nog får bli det mörka (grafitgrå/svarta) som jag tänkte på från början.
  Ert andra alternativ var också snyggt..Åååå..alla dessa val! Fast..det är ju halva nöjet på ett vis:)

  Nu får du hjälpa mig att hålla tummarna på att det blir husbygge!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vilken söt ponny!
  Badkaret har vi också tittat på exakt det...och vilken fin kran. Är det en sådan som funkar som "vanliga" duschblandare, dvs man vrider på vattnet på ena kranen och värmen på andra? Inte en kall och en varmkran? I såfall måste ju vi också ha en sån...
  Ha det!

  SvaraRadera
 3. Hej igen
  Jag det var inte dottern som skrev inlägget ovan (ja hon heter som er hund:-)) utan det var mamamn som valde fel konto!

  SvaraRadera
 4. Vilket vackert badkar, kommer passa perfekt i ert hus!! Magiskt! Kranen ser exakt ut som den jag hade i mitt förra hus, minns att den var dyr men att jag var sååå nöjd! Den kommer nog bli jättefin till badkaret gissar jag!

  Många 1:a advetskramizar från aka

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det ser ut med ridtur i skogen :). Badkaret är SÅ SNYGGT! Jag har försökt få min man att gå med på något liknande, men det är tvärstopp, tyvärr (ibland vet till o med jag att det inte är lönt att tjata)...så nu söker jag i stället något så diskret som möjligt...med bubbelbadsfunkiton (säg inte att ert har det också för då känner jag bara att jag måste tjata liiiite till på mannen, det skulle vara så perfekt ;)).
  Blandaren är jättefin! Måste nog kolla in den lite mer nogrannt och sedan sätta igång med en övertalningsstrategi ;).
  Kramis!

  SvaraRadera
 6. Hej
  Tänkte bara svara om fåtöljen...den var tyvärr 3000 kr dyrare på Newport än t ex The Home. Men - den billigare var inte alls lika skön att sitta i och inte alls samma mjuka skinn...jag ska hämta den i morgon.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Huset är grundmålat med falröd slamfärg, och ska bli rött med vita knutar, vad ska ni ha för färg på erat? Badkaret och blandaren ser ljuvliga ut! Kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 8. Åh så snyggt, precis som vi VITT VITT VITT...vi ångrar oss inte, alla kommenterade att vi kanske skulle ha färg runt fönstren eller på spröjsen osv osv, men nej vi ville inte det och tog VITT VITT VITT och hade vi inte gjort det så hade det huggit till i hjärtat varje gång jag ser ett VITT VITT VITT hus....det är så vacker så man tappar andan ibland....larvigt men jag är kär i vita hus....om man nu kan vara det...ha en fin helg!!

  SvaraRadera
 9. hej Jennie! Nu är jag hemma igen och har läst in mig å din blogg! Det går verkligen framåt med ert fina hus! Förstår, att det är litet svårt att få in de rätta julkänslorna, när det är sista julen i "gamla" huset...
  Ha en fin helg, kram, Monica
  P.S. Golvet är jättesnyggt, har sett det på Humlebacken! D.S.

  SvaraRadera
 10. Åh, vad mysigt! Ponnyn är jättesöt och får mig att längta tillbaka till hästlivet jag levde en gång i tiden.. Emellanåt saknar jag min lilla shettis så himla mycket! Nu har jag för övrigt gjort det enklare att hitta receptet på lakritstryffeln ;-) Tack för att du uppmärksammade mig på att det inte var en självklarhet var man hittade det! Hoppas du haft en fin helg, kram!

  SvaraRadera

Deltagare