lördag 8 januari 2011

Möbelshopping

Tack för alla krya-på-dig-hälsningar!
De värmer. Det visade sig att influensan hade gått över i en lunginflammation, så det tog ett tag att komma på benen. Men nu är jag, om än lite matt, pigg och kry igen. Härligt!

Vi har behövt åka till IKEA ett tag nu, men det är ju inte direkt det första man orkar... Men idag bar det iväg. Det blev till att hämta hem Flåren badrumskommod med handfat Höllviken till.

Bild: Ikea

Som vi har velat med kommod till badrummet. Men den här är så stilren och klassisk och överlägset billigast. 2 395 kronor för kommod och handfat. Den är också en av få kommoder som vi tittat på som passar till stilen i vårt hus.  Och eftersom budgeten börjar ta stopp är vi väldigt glada för det priset.

Genom Aka med A house with a view fick jag nys om de här fina lamporna som jag har velat ha sedan dess. Så de inhandlades idag också. De ska få bli sängbelysning. Barometer heter de (399 kronor).

Bild: Ikea

Så var vi på Annorlunda möbler för att försöka provsitta fåtöljen jag fastnat för, Goslar från Artwood. Men tji fick vi, för de hade den inte inne. Hmm, man kan ju inte köpa en fåtölj utan att veta att man tycker den är skön. Vi får leta vidare. Vill ha två sådana i biblioteket.



Ha en riktigt härlig lördagskväll!

Jennie

11 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Alltså det är ju så roligt så jag säger det igen. Handfatet ska vi också ha...lamporna har jag tittat på men ej känt att jag behövt. Golvmodellen var inte alls lika rolig och det är en golvlampa vi är ute efter just nu. Fåtöljen - ja den har vi ju redan. Den är skön, men ska jag vara ärlig så har jag nog suttit i skönare, jag sjunker inte ner riktigt som jag vill. De som är lite tyngre än jag tycker dock den är jätteskön. Snygg är den hur som helst!

    Ha det och hoppas du får vara frisk ett bra tag framöver!!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att jag kunde inspirera med mina lampor!! Ska bli kul att se dem i din miljö sedan! Badrumskommoden är helt underbar och fåtöljerna ser riktigt mysiga ut. Åh så spännande det ska bli att se allt på plats i ditt hus sen!

    Önskar dig en riktigt skön lördagkväll!

    Kraaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. Det badrummet kommer att bli ursnyggt, det är så fint!
    Det andra också.
    Skönt ni har kryat på er!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  4. Skönt att ni är friska igen!
    Handfat "Höllviken"; vi bor faktiskt i Höllviken!
    Bortsett från det, så har vår mellandotter dessa handfat och de är jättefina! Så det var ett bra val!
    Ha nu en mysig söndag, kram, Monica

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Ja, det är konstigt vad tomt det blir. Det är fruktansvärt. Men vad ska man göra när dom blir sjuka. Man vill ju inte se dom lida för allt i världen.
    Eran Elsa, var hon gammal eller blev hon sjuk?
    Ser bilden här på din sida, fin liten tjej ni hade.

    Artwood har såå mycket fint! Älskar deras sortiment.

    Ha en fin söndag! Stor kram Maria

    SvaraRadera
  6. Kul att ni väljer "Höllviken"!! Som mamma skriver ovan, så bor vi ju där, vi också.
    Och fint blir det!

    SvaraRadera
  7. Så godt du føler deg bedre :) Stilig baderomskommode og lampe dere har kjøpt!
    Vi har også begynt å flyttepakke. Vi må også gi fra oss leiligheten to uker før vi får huset, så det blir noen uker i pappesker for oss.
    Ha en finfin søndag!
    Klem Anne-Gry

    SvaraRadera
  8. Fina inköp! Det är tur att IKEA finns:)

    Ha en fin söndagkväll,
    Rebecca

    SvaraRadera
  9. Godmorgon!

    Jag blir alldeles tårögd när jag läser det du skrivit.

    Jag tycker att det är så otroligt bra att man kan avliva sin djur om dom inte mår väl. Det är det bästa man kan ge dom i slutet, att slippa lida. Men det känns lika ledsamt än då när man väl står där själv med sin älskade vän.
    För eran Elsa så hade hon fått 13 underbar år, ett långt och lyckligt liv. Det fanns förmodligen inget ni hade kunnat gjort.
    Så var det för oss med nu. När vi provat med alla möjliga medeciner och det hjälpte inte. Då finns det inte så mycket annat att göra.
    Vår Elvis blev bara 2 år. Det gör ont i mig att vi inte fick ha kvar vår buse ett tag till.

    Ny vecka!! Hoppas på nya tag! Är tillbaka på jobbet efter min lediga vecka. Som inte riktigt blev som jag hade hoppats.

    Hoppas du får en fin dag! Våra hundar har det bra i hund himlen :D
    Stor, stor kram från mig!

    SvaraRadera
  10. snygg lampa och bra pris ju! Ja den där fåtöljen har jag också spanat på, snyggt men man måste ju som sagt provsitta dom. Men snygga är dom! Kram

    SvaraRadera
  11. Fina handfat, vi kommer troligtvis ha samma i stora badrummet. Verkligen prisvärda och framför allt...de är snygga på samma gång ;-)

    SvaraRadera

Deltagare