torsdag 17 februari 2011

Mera barnrum


Det här inlägget är till mina barn. De har åkt med farmor och farfar för att hälsa på farbror och kusiner i Norra Skogslunden, Tänndalen. Deras önskemål är att jag ska lägga ut bilder på deras rum på bloggen, så att de kan visa sina kusiner.

Klart att jag gör!

Sonens tapet har sett här förut. Graffiti City heter den.
Uppackat och klart är det - endast i barnens rum. Tyvärr får vi förvara böcker i pappåsar i hans rum också, för bokhyllan i biblioteket har inte kommit än.Även dotterns rum är uppackat till viss del.


Gissa vilken av hundarna som är ett gosedjur?:)
I övrigt har även jag fått meddelandet om att jag har använt upp hela mitt lagringsutrymme på 1GB. Jag har avinstallerat Picasa, som jag ändå tycker är ganska värdelöst, men det hjälpte inte. Så jag lade till en skribent, som Lotten tipsade om här. Det är så jag har lagt in de här bilderna. Men oj vad omständigt det var. Ska det vara så krångligt kommer jag helt att tappa lusten. Jag får pröva det tredje alternativet - att snällt köpa mer lagringsutrymme. Är det fler som fått det här meddelandet och vad har ni i så fall gjort?
Jennie

2 kommentarer:

  1. Åh vilka hääärligt fräscha bilder från barnen sovrum, det är verkligen jättefint! Jo, jag har också använt upp mitt lagringsutrymme och fick vackert betala för lite mer. Men det var ju inte så dyrt, minns inte riktigt... ett par hundra tror jag... Jag skulle också tröttna om det skulle vara komplicerat att göra inlägg!

    Stoor nattizkramiz aka

    SvaraRadera
  2. hej, vad fint ni har det, verkligen fina rum, känns det bra nu med huset? Jag minns att jaggick runt och var så glas när vi hade flyttat in, man är så lycklig, äntligen äntligen efter den långa resan så får man låsa upp dörren, sova, äta och bo i huset! kram Vivi (nej jag har inte fått något sånt meddelande som du frågar om) det låter ju otroligt bökigt och jobbigt

    SvaraRadera

Deltagare