lördag 5 februari 2011

Platsbyggd bokhylla

Bild: Ingrid

Den här fina platsbyggda bokhyllan hemma hos Ingrid fick mig att längta efter en alldeles egen. Några andra vänner har väldigt fina platsbyggda skåp som byggts av Nääs Snickeri. Och nu är det klart - de kommer att bygga en bokhylla till vårt arbetsrum! Vår variant kommer att se ut ingefär som den på bilden nedan, med skåp nertill och hyllor över.


Nu blir det Melodifestivalmys. Hoppas vi får till lite mys bara, för soffan har redan åkt ut, TV-möbeln är nedmonterad och det står kartonger överallt. Jaja, det ska nog bli mys i alla fall.

Jennie

7 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, nog var hipp hoppen en häftig låt i kvällens melodifestival men att Danny skulle gå vidare kändes ganska givet :)

  Vilken fin hylla ni tänker platsbygga, klassiskt, stilren och elegant. Ett bra val tycker jag, såå vacker!! Och vilket fin stuga du visade i förra inlägget, supersnyggt med det svarta golvet och timmerstockarna, gah...

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Ja, det är så snyggt så snyggt! Kommer att passa som hand i handske i ert fina hus!
  Kram fr Agneta

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!

  Så spännande!!
  Tänk att ni snart får flytta in i ert nya fina hus...

  Vi hade en överaskningsfest för vänner som gift sig här igår. Det blev väldigt lyckat! Roligt!
  Idag ska jag ta det lugnt, tvätta lite och så.

  Ha en härlig söndag! Kramar Maria

  SvaraRadera
 4. det är så snyggt med platsbyggda bokhyllor, ja tänk att det är dags att packa ner allt! Härligt va? kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 5. Jamen så snyggt!! Precis en sån vill jag ha. Såklart!! Men jag vet faktiskt inte var...vi hoppade ju arbetstum i slutändan och byggde ett större v-rum.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Det kommer att bli såå bra. Vilka underbara val ni gör, personligt men ändå stilrent och så snyggt! Platsbyggt är ofta finare än "lösvikt" tycker jag, tyvärr kan vi inte göra så mycket platsbyggt (förutom klädskåp) hos oss eftersom rummen i huset kommer att ändra funktion och utseende vartefter man får äldre barn.
  Kram :)

  SvaraRadera
 7. Såå hemtrevligt med bokhyllor över huvud taget, och särskilt med platsbyggda, som kan gå över dörröppningar och fönster! Fint!
  Söndagskram, Monica

  SvaraRadera

Deltagare