måndag 7 februari 2011

Panik!

Bygget flyter på bra. På FREDAG är det slutbesiktning. Visst, det är en del kvar att göra, men hantverkarna är många och som sagt, det flyter på bra. Så morgonens besked var mindre roligt: vårt vatten från den nyborrade, egna brunnen är totalt otjänligt!!! Luktar avlopp och är grumligt. Det går inte ens att tvätta händerna i. Whaaaaa!!!
Vad göra???
Jag tror jag börjar med tre djupa andetag...
 
Jennie

9 kommentarer:

 1. Oj, oj, slutbesiktning på fredag! Här går det undan, vill ju se bilder!!!
  Äsch vad synd med vattnet :(...Har ni inte alls kommunalt vatten draget? Får ni tillbaka pengarna det kostade att fixa brunnen? Hoppas det reder upp sig fort!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 2. Oj då, det var inte bra med vattnet. Det kan nog vara bra att ta några djupa andetag för att gå vidare.... Hoppas verkligen att det löser sig på bästa vis väldigt snabbt!
  Lycka till!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. oj vad fort det går! Men vattnet, aj då...vad gör man då? Eller vad skulle man ha gjort? Prov på det innan eller vad? Hoppas att det löser sig, kram andas lungt nu. kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 4. Oj då, det var ju illa med vattnet! Hur har grannarna det? Har alla egna brunnar? Och egna avlopp?
  Hoppas, att det löser sig på något sätt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Ajajajaj, så tråkigt. Håller tummarna för att det löser sig.

  SvaraRadera
 6. Men oj då, det låter verkligen inget vidare...inget man har kollat på innan? Kan det renas på något vis?
  Och slutbesiktning på fredag - är det alltså så färdigt!! Spännande. Inget husbygge utan aber vet du...
  Håller tummar för att det löser sig utan större "meck".
  Ha det!

  SvaraRadera
 7. Låter som en mycket bra strategi - men utöka det till 10 st djupa andetag! Självklart jättetråkigt... men jag tror säkert de kan ordna det på något vis. Jag håller tummarna för er!!

  Styrkekraaaaam från aka

  SvaraRadera
 8. Vad tråkigt med vattnet, vi hade ett liknande problem, vattenprov togs - vilket resulterade i att ett filter med diverse tillbehör installerades, vårt vatten är kanon nu det ser dock lite mjölkigt ut när det hälls upp i ett glas det blir lite bubblor (luft) dem försvinner dock efter någon minut. Tyvärr kostar det en massa onödiga tusenlappar som man helst hade lagt på annat. Lycka till på fredag!!
  Kramen
  Ulrika

  SvaraRadera
 9. Hej! Så trist med vattnet - hoppas det löser sig. Men ni får ett fantastiskt fint hus! Är nyfiken på vilket furugolv ni lagt in på övervåningen? Vi bygger oxå och det är altid bra med tips! Mvh / anna

  SvaraRadera

Deltagare