lördag 14 maj 2011

Välkommen Fredrik!

Första växten i trädgården på plats!


 Har ingen aning om hur de smakar, men trädet var så oemotståndligt vackert.

Ett par Lagerhäggar blev nummer två och tre.
 Och som nummer fyra en vit buskros.
Men var är gräset? Hur lång tid ska det behöva ta att ta sig ur sitt frö?

Kram

Jennie


4 kommentarer:

 1. Åh, så roligt att ha en helt ny trädgård att plantera i! Jag förstår, att du inte kunde motstå det äppleträdet, det var verkligen jättesött! Jag har aldrig hört talas om den sorten förut, men det är säkert jättegott!
  Ha en fin helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag ser att alla kommentarer på förra inlägget försvunnit (även de jag redan hade hunnit läsa), så om det är någon av er här som hade frågat något som jag inte svarat på, så vet ni varför. Undras vad det är med blogspot egentligen...

  SvaraRadera
 3. Gräset kommer! Jag lovar och har det nu regnat även hos er så kommer det att ta fart och då går det fort och sen växer det och växer och växer och så får man klippa och klippa och klippa.
  Vilkan fina växter du har köpt. Jag ser att fruktträdet är en E planta, det är bra det.
  Och rosen är underbar, en riktig skönhet.
  Om jag får lov att komma med ett litet råd beträffande lagerhäggen så är det att dom vill inte stå utsatt, dvs att snålblåst och vind kommer åt under vinterhalvåret och så tror jag man ska se till att dom inte står så dom får det vått om fötterna för det lär dom inte tycka om. Men allt detta vet du säkert redan!
  Det måste vara fantastiskt kul att sätta igång och göra trädgård alldeles från början, ett sant nöje! Jag bara pular på bland mina stenblock här i Snäckskalsdalen, fyller upp hålor här och där så jag kan göra rabatter!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad jätteroligt att få följa din trädgårdsplanering!!!! Kommer bli jättefint!! Och så jättefina mattor i förra inlägget, passade ju perfekt!! Smart med den klippta mattan också!!!

  Ang. träningen så har jag fortsatt med samma omfattning som vid vecka 4 schemat men jag varvar löpningen med ett gympapass och ett styrketräningspass i veckan, ska göra ett inlägg om det i veckan och berätta mer!

  Önskar dig en fin arbetsvecka!!!

  Stoooooooooooor kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Deltagare