måndag 16 maj 2011

Vårteckensutmaningen- tolfte veckan!

Oj, vad tiden går fort. Redan tolfte veckan. När vi började fanns det knappt några vårtecken alls hos oss. Nu är det vacker grönska. Tack vare kylan som varit i veckan har våra vänner vitsipporna fått stå kvar. Men ni ser vad som kommer nu för att avlösa dem?
Liljekonvaljer i massor!
De har inte slagit ut ännu, men snart...
Och den här lilla vackra saken. Jag vet inte vad den heter, men det gör säkert någon av er?
Ha en fin vecka!

Jennie

7 kommentarer:

 1. Visst är det ljuvligt med liljekonvaljer!!

  SvaraRadera
 2. Vi har också massor med liljekonvaljer men dom vill inte blomma! Står nog för skuggigt? Hoppas att era kommer att blomma!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Oj så vårigt och fint! Det är en ljuvlig tid, det är det.
  Jag tänkte att du kanske undrar varför jag gav mig in i ditt plantköp så intensivt och självsäkert, men om du mailar mig (aggie.true@telia.com) så förklarar jag gärna!
  Jag hittar ingen mailadress här på din sida!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Härligt! Såg i förra inlägget att ni också sått gräs....och huxflux är jag glad över alla små skurar, fy tusan för att vattna hela tiden....min man tror inte vi kommer lyckas utan kommer bli tvingade att köpa sån dyr man rullar ut i slutändan. Men liiite tålamod får man ha, vi sådde för bara tre dagar sen!
  Ha det!

  SvaraRadera
 5. Oj, du håller verkligen också igång med träningen, så himla skoj :))) Jag är jätteglad om det är så att jag inspirerat dig att börja träna, det är en superbra investering för framtiden!! Nu håller vi i detta!!!!!

  Jättefina våriga bilder! Men det är som du säger, nu är det grönska och nästan sommar - lovely!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Det er så koselig å se at liljekonvalen begynner å komme. Det gjør den her også :) Jeg gleder meg til å plukke en bukett for å ha inne, de lukter så herlig!
  Ønsker deg en finfin kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 7. Hej! Ja eller hur? man måste se slutet på målningen och veta att det finns en belöning, det blir så mycket roligare då, finns det något bättre att stå och måla i ljummen luft och gärna ha armarna i solen, det är toppen skönt, man tänker inte på att man har fått färg...på flera sätt...hahahha ja måla på!
  Kram Vivi soltorp

  SvaraRadera

Deltagare