måndag 23 maj 2011

Vårteckensutmaningen - näst sista!

Vad är väl ett säkrare vårtecken än djurbebisar? Vi var på besök hos vännerna på Bonnvischan och där är våren i full gång.
 Ursöta kycklingar...
...och ljuvliga lamm.

De har dessutom två hästar, fyra katter, några kaniner, en massa fina tackor och fräcka hönor och tuppar. Och en väldigt mysig hund. Ett litet paradis!

Ha en fin-fin vecka!

5 kommentarer:

 1. Djurungar är söta de! Vet du - idag - en vecka och två dagar efter sådd och ihärdigt vattnande - så ser man skira små strån!!! Tänk vad lycklig man kan bli för så lite.
  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Lamm är så söta så man blir alldeles kramig när man får tag på ett! Mjuka, ulliga och gulliga! Fast det är ju även valpar, och ibland också golden retrievers, men somliga blir så bamsestora så fort....men det är väl så det är! Vi tycker ju om vår Leia golden i alla fall....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så många söta dunbollar, och ullbollar också för den delen:)

  Ha en fin kväll,
  Rebecca

  SvaraRadera
 4. Så roligt att känna någon som bor på landet och har djur! Det måste vara kul för dina barn att få gosa med lamm och kycklingar!
  Försommarkram från Monica

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med alla djuren! Trädert du frågade om med dom rosa blommorna heter japansk prydnadskörsbär (tror jag) jo det hette det, visst är det vackert? kram Vivi soltorp

  SvaraRadera

Deltagare