lördag 18 juni 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

 Idag kom dagen vi längtat efter så länge nu. Vi skulle få hämta hem våran Disa. Strax innan vi ska åka iväg till Skåne ringer telefonen. Det är uppfödaren som berättar att vår Disa fått en allergisk reaktion av valpvaccinet hon fick igår. Ingen feber, men klåda och rodnad kring tassar och nos. Så vi kunde inte hämta henne.
Hon mår som tur är bättre nu. Men det luriga är ju att vi inte vet om hon kommer att kunna vaccineras igen. Och om hon kommer att ha andra allergiska besvär. Jag vet ju att några av er som läser här är hundägare själva. Någon som har några erfarenheter av det här?

Jennie6 kommentarer:

 1. Näe vad tråkigt när ni sett fram emot att få hämta henne. Tur dock att hon mår bättre nu. Visst är det jobbigt när man längtar så. Fortsatt lycka till.

  Ja det är inga problem att locka ner mamma och pappa nu. De planerar att komma när bebisen är född :)

  /Josefin

  SvaraRadera
 2. Åh, så tråkigt för er! Hoppas att det reder upp sig snart! Det är ju i alla fall bra, att problemen kommer innan ni har hämtat henne...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Nä! Vilken otur ni har!
  Hoppas verkligen att ni kan hämta hem henne snart.
  Mari

  SvaraRadera
 4. Neeeej,vad tråkigt!!! Hoppas det reder sig...

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Men vad trist. Man vill ju NU!
  Ang gräs - vårt specialintresse;-). Vad har du gödslat med? Jag har som vanligt insett att om man frågar fem får man fem olika svar...Vårt gräs har också lite olika färg på ena sidan, beror då antagligen på min gödsling före sådd...Du får ta och skicka en bild på gräset snart, ditt har jag inte sett på länge nu!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Hej! Men vad tråkigt, hoppas ni får hem sötnosen snart! Jobbigt när man har ställt in sig och det är ju så kul att få hem en liten buse! Nej jag har inte hört talas om allergisk reaktion så. Lycka till! Kram Vivi soltorp
  Ja ni får fira Islands nationaldag då nästa år!

  SvaraRadera

Deltagare