torsdag 23 juni 2011

När man inte är någon trädgårdsmästare

Den här våren har jag varit lite besatt. Av gräs. Sedan jag sådde i början av maj har jag sprungit runt med vattenspridare både morgon och kväll. Grannarna har nog börjat undra hur det står till i skallen på mig. Jag tycker att det växer alldeles för långsamt. Häromdagen gödslade jag. Det tog fart! Det vill säga där jag hade gödslat... Jag trodde att jag gjorde det så jämnt. Nu äntligen har vi kunnat klippa gräsmattan för första gången, men tyvärr tog det inte direkt bort effekten av mitt mindre skickliga gödslande.
Jaja, det må vara tvåfärgat, men det är i alla fall grönt!

Jennie

6 kommentarer:

 1. Hahahahahaha, man ser i alla fall att det är effektivt med gödning... :) Och ert hus är väl fantastiskt, så att man dör, det också :)

  SvaraRadera
 2. Jamen fotbollsplaner brukar också vara randiga ju...:-). Vi lär få se hur vårt blev om några dagar. Det är redan lite ojämnt i färgen från första gödslingen innan sådd, men inte riktigt så ojämnt som ert*hihi*.
  Ha en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 3. Hahaha ja det är så kul att så själv, vår gräsmatta är inte "perfekt" än och det bl8ir det nog aldrig....det är charmen med! kram kram vivi soltorp

  SvaraRadera
 4. Hihi, vad kul!!! Men tänk så har, du har ju ingen mossa i alla fall, vilket tyvärr jag har MASSOR av, grrrrr... Såg ett inslag på TV:n om att hönsgödsel är toppen för gräsmattan!

  Önskar dig en fin midsommar goa bloggvän!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Engelska fotbollsplaner brukar också vara randiga...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att ha en gräsmatta....och den är ju lite unik i sitt randiga mönster....tack för dina kommentarer... ert hus är verkligen vackert.
  Gillar de små kuporna ;-)och porchen skarpt...
  Ha en bra sommar....Magnus

  SvaraRadera

Deltagare