måndag 20 juni 2011

...men det blir ofta bra ändå!

Inte mycket till byggblogg här just nu, nu är det mest hund för hela slanten. Men jag bara måste ju berätta hur det gick. Veterinärerna sa att man inte kunde veta. Det kan vara en engångsföreteelse med reaktion på vaccin. Men det kan också vara så att att det består. Och då kan man inte vaccinera hunden. Och det kan vara en överkänslig individ. Det behöver inte alls bli så. Vi vågade inte chansa.

Men innan vi träffade vår Disa-valp var vi på en annan kennel, för att lära känna rasen lite bättre. De hade en ledig valp, men hon var leveransklar lite för tidigt för oss. Vi kunde inte ta hem en valp innan dottern var ledig från skolan. Men vi blev riktigt kära i henne redan då.

Till vår stora glädje fanns hon kvar! Så sedan ett par timmar är hon nu här hos oss. I sitt nya hem, i sin nya familj. Ljuvligt!

Jennie

8 kommentarer:

 1. Grattis till den nya familjemedlemmen, så fin!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Grattis! Så roligt att det ordnade sig till sist!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Men vilken liten sockersöt sak!! Vad heter hon då?

  SvaraRadera
 4. Oj, jag har läst ikapp mig nu! Vilken fasa och vilken tur att det ordnade upp sig. Man blir ju sä förälskad och så besviken när det inte blir som det är tänkt. Vilken tur att det blev bra till sist, det var nog meningen att ni skulle ha den "första" valpen. Vad heter hon nu då?
  Ser gärna fler bilder också......Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej, åh sötisen! skönt att allt ordnar sig till slut, ja ibland vet man inte riktigt vad som är meningen. Lycka till! Kram Vivi

  SvaraRadera
 6. Men tänk så bra det blev ändå! Lycka till med nykomlingen!

  SvaraRadera
 7. Vilken liten sötnos ni skaffat. :)
  Skönt att äntligen ha en hund hemma.
  Hoppas hon inte blir för busig... ;D Tänker på vissa monstervalpar ... Fniss
  Mari

  SvaraRadera
 8. Så roligt med en ny liten kompis!

  Ha en riktigt valpig och härlig midsommar,
  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare