tisdag 7 juni 2011

Vår nyaste familjemedlem

 Det här är Disa.
 Hon är en Isländsk fårhund.
 Här är hon 7 veckor gammal.
Disas mamma Isa. Ungefär så här kommer hon se ut när hon är vuxen (fast annan färg). Ca 42-44 cm hög, ca 14 kg.
 På tisdag flyttar hon hem till oss.
 Gissa om vi längtar?

Jennie 

8 kommentarer:

 1. Jag absoluuut flippar, såååå söööt! Men kära nån, dom är ju för söta och den här var ju hur söt som helst. Njuut när hon kommer hem till er för dom växer fort!
  Ooooo, skulle vilja ha valp hela tiden!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ojoj säger jag bara! Såå gullig!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. men oj så söt, ja man längtar ihjäl sig...det är så kul med en valp, det händer hela tiden något! Ja det finns hopp, vi gjorde inte så mycket första året faktiskt på tomten, avenbokshäcken var nog det första vi fick ner sen var det jord ett tag....man måste känna in lite...vi skissade inte eller så utan tog en sida i taget det går med, svårt att få inspiration när man ska rita upp hela trädgården innan man vet hur man använder den. Lycka till, ni har verkligen en fin plats att jobba på! Och huset är underbart!kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 4. Men åh vilken gullegris!!! Mina barn skulle dö om vi hade en sån här, de tjatar om hund vareviga dag men det funkar inte just nu med våra jobb....och det räcker bra med hästar tycker jag...Ha det!

  SvaraRadera
 5. Åååååååååååååååååååh vilken sockersöt liten söööööööööötnos!!! Förstår att ni längtar massor efter henne!!!!!!


  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Neej men vilken goding. Så söt!!!

  Vad kul att du trivs med Ektorp. Det är som du säger. Den större fåtöljen är ju lite skrymmande men den ser lätt skönare ut. Vi får se vad det blir. Men jag gillar utseendet på sofforna så en sån får det nog bli i alla fall.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också cremevitt, men i rätt miljö. Vi får se om det blir vitt eller cremevitt eller kanske blå när det gäller elvispen :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 8. Åhhh! Vilken underbar ny familjemedlem. Man kan riktigt se hur mjuk och gosig hon är! Nu blev jag ju riktigt hundsjuk ;). Lycka till med nya vovven!
  Kramis/Annie

  SvaraRadera

Deltagare