torsdag 14 april 2011

Träning - jag?

Jag har aldrig varit speciellt bra på det där med träning. Att man kan få en kick av det övergår mitt förstånd. Jag får kickar av helt andra saker jag. Men jag gillar att röra på mig och jag älskar att vara ute i naturen, helst med hunden, familjen och vänner. Och nu när man börjar närma sig de fyrtio märker man att man får ingen kondis gratis direkt... Så när jag hittade det här hos A house With a View blev jag riktigt sugen. Visst känns det helt överkomligt? Och faktiskt - riktigt lockande.

Så jag har hängt på Aka. Idag är torsdag och ledig dag. Så nu ska Wilda och jag ut och gå/springa!


Häng på du med!

Jennie

6 kommentarer:

 1. Vid min ålder räcker det med promenader! Men idag blir det nog ingen, för jag sträckte mig på bowlingen igår, så idag har jag ont...
  Men lycka till med din träning!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag såg också Akas träningsprogram och tyckte det verkade riktigt överkomligt. Den här veckan rinner dock snoren och halsen värker, men om jag känner mig i skick på måndag så kanske jag hänger på er andra, en vecka försenad :).
  Kramis!

  SvaraRadera
 3. Det verkar ju va ett bra schema. Man borde klara av det då tycker man.
  Lycka till!
  Vi tänkte köpa en sk crosstrainer.. ;D

  Mari

  SvaraRadera
 4. Bra kämpat!!!! Och jag är sååå glad att jag får lite sällskap i spåret, om än på distans, haha. Jag intog eljusspåret igår och sprang för glatta livet! Herregud vad jag är otränad, men jag måste säga att jag redan märkte en viss förbättring, om än marginellt. Jag orkade faktiskt lite mer jämfört med i måndags! Kanske berodde det bara på dagsfomen, men det lär visa sig :) Dessutom sprang jag en etapp i uppförsbacke, pust!!!!

  Idag är det fredag och vilodag och i morgon egen fysaktivitet. Då blir det gång i backe tror jag, förstå vilken snygg rumpa och lår jag kommer att få då, haha.

  Lycka till! Jag håller på dig och är sååå glad att du inspirerades att vara med!! Att satsa på sin hälsa är den absolut bästa försäkringen man kan ha!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. detta kan jag tänka mig att försöka mig på! lagomt tempo! =) jag SKA ta tag i "formen" nu! =) hittade just hit! vilket fint hus ni bygger! gillar stilen, very nice!

  SvaraRadera
 6. Vilken härligt somrig bild!

  Ha en finfin lördagkväll,
  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare