måndag 25 april 2011

Vårteckensutmaningen - nionde veckan!

Idag vet jag bara inte vad jag ska lägga in här. Jag har varit runt hos er andra och sett era vackra, prunkande trädgårdar. Här utanför är bara jord och grus. Inte mycket att fota.

Men vi flydde gruset och jorden en stund och åkte upp till svärmor och svärfar i Fiskebäckskil. Där var det inte bara vår, utan ren sommar. Så det får bli några foton från vår kortsemester där. Som blev en försmak av sommaren.Middag i sjöboden vid 19-tiden på kvällen. Det är ju inte ens många sommarkvällar som bjuder på sådant väder.
Det här är nog den enda stunden på helgen som Wilda var torr - annars tyckte hon att vattnet hade en perfekt badtemperatur. Det tyckte inte vi.


Även om jag inte har några växtbilder idag direkt, så kan jag meddela att i stort sett allting står i knopp. Det är som en vårexplosion i naturen just nu. Kika in hos de andra i Vårteckensutmaningen, så får ni se vackra bildbevis!

Och imorgon kommer en trädgårsplanerare hit. Så här kanske kan bli prunkande så småningom också. Och så ska vi ha vårt avslutande byggmöte.

Kram Jennie


8 kommentarer:

 1. Jamen, det var väl vårbilder om något! Jag ser ju att det är vår i luften, det är det där med dagern som är så speciellt och middag i sjöboden är ju vår. Härligt. Och norrut en bit från där ni var bor jag! Det är dom rätta trakterna det.
  Kul med en trädgårdsidéspruta, skall bli roligt att höra vad den kommer fram till!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Underbara, nästan somriga bilder! Så vackert det är där dina svärföräldrar bor! Middag i sjöboden med vattnet kluckande utanför låter otroligt lockande!
  Det ska bli så kul att följa din trädgårds utveckling!
  Vårkram, Monica

  SvaraRadera
 3. Nydelige bilder, ser ut som om dere har hatt en fin liten ferie :)
  Så spennende med en hageplanlegger!
  Ønsker deg en finfin dag :)
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 4. Sååå himla fina bilder från ett uuunderbart hem!!! Gah... Drop dead... Håller med ovan, ska bli jättekul att följa utvecklingen i din trädgård!!!

  Stooooooooor kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!
  Vårbilder behöver ju inte vara om växter.
  Jag har inte heller många blommor på min tomt, men jag fotar runt omkring, på väg till jobbet eller hos en kompis eller så. :)

  Mari

  SvaraRadera
 6. Vad fint de bor, underbar utsikt med havet och husen!
  Låter spännande med anlitad trädgårdsplanering. Jag försöker göra det bästa av att planera vår trädgård själv, men goda råd från min pappa som är rätt insatt i olika växter, deras krav, sjukdomar osv.. I sommar kommer vi iaf inte att ha så mycket tid med trädgården, insidan av huset prioriteras i första hand, men gräsmatta ska vi troligtvis så än i vår, så man åtminstone slipper leran!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 7. Middag i sjöboden låter ju inte helt fel:)

  Fortsatt fin helg,
  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare