måndag 18 april 2011

Vårteckensutmaningen - åttonde veckan!

Jag vet att många av er som bor i de södra delarna av landet har haft dem hos er ett tag nu. Men för mig var det premiär i veckan. Och det första mötet är lika ljuvligt varje år.

Årets första vitsippor!Jag blev lycklig som ett barn när jag sprang på dem. Ni har varit så hett efterlängtade i år! Varmt välkomna!!!

Jennie

8 kommentarer:

 1. Åh vad härligt med vitsippor. Min pappa planterade några tuvor i skogen vid bygget i fjol, så det ska bli spännande att se om de kommer upp i år. Annars får jag bara njuta av dem i bildform på andras bloggar ;).
  Ha en bra dag!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det något visst med vitsippor! Jag tror, att vi alldeles snart får köra till Bokskogen utanför Malmö, där man kan frossa i miljontals vit- och gul-sippor!
  Vårkram, Monica

  SvaraRadera
 3. Det er så koselig med hvitveis (som vi sier i Norge)! Jeg ser de har kommet her hos oss også, men jeg har ikke rukket å plukke noen enda. Nå i påsken håper jeg det kommer noen i hus.
  Ha en finfin kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera
 4. Jag älskar verkligen också vitsippor, har en liten planta i trädgården, men den plockar jag inte in något från. Och här där vi bor finns inte så mycket.. får nog följa med mamma till bokskogen:)

  SvaraRadera
 5. Underbart! Konstigt att de kommer fortare fram i Stockholm! Jag har hela trädgården full av blåsippor men bara några få vitsippor! kram

  SvaraRadera
 6. Hej Jennie!! Gah vilka härliga bilder, ljuvligt med vitsippor!!! Det är verkligen vår!!!

  Hoppas det går bra med din träning! Idag var det utökat pass och jag dog inte, haha. Det går faktiskt rätt hyfsat måste jag säga, det finns hopp om livet :)

  Stoooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Vitsippor är det vackraste som finns och där jag bodde tidigare (lite utanför Gbg) hade vi en infart till samhället som var helt vitt under våren, det är så fantastiskt vackert.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Jamen visst blir man lycklig som ett barn när man ser vissa av sina favoriter blomma! :)
  Vitsippor är så vackra!

  Mari

  SvaraRadera

Deltagare