måndag 16 augusti 2010

Husplanering

Nu är det full fart på husplaneringen igen efter semestern. Idag har vi varit och tittat på badrumskommoder och klinker. Igen. Man behöver se och klämma och känna många gånger:)

Köket är i alla fall helt spikat och klart. Eller nej, det blev ju fel det uttrycket, men färdigplanerat är det. Här kommer de slutliga ritningarna. Köket är från Lidhult (köpt genom Inredningsgruppen i Göteborg) och luckan är en inbyggd modell som heter Frillen.Och för oss husbyggarnördar lägger jag även ut elritningen. På den saknas en utebelysning som är korrigerad (på västerfasaden). Har ni tips och idéer tas de tacksamt emot!


Ha en bra vecka!

Jennie

7 kommentarer:

 1. Åh vilket roligt skede ni är inne i vad gäller husbyggarprojektet MEN också svårt gissar jag, det finns ju en uppsjö av olika alternativ. Ert kök ser helt underbart ut, ska bli så roligt att se det i verkligheten sedan.

  Hoppas du får en bra inledning på veckan!

  Kraamizar aka

  SvaraRadera
 2. Köket ser fantastiskt ut!
  Lycka till med fortsatt planering!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Oj så fint köket blir!

  Spännande med elritningen. Våran är hemsk tycker jag... Massor av punkter å saker överallt så jag fattar typ inget. Eran kändes lättare på nåt vis...

  Vi har inget datum än när huset kommer då vi bygger lösvirke. Men vis ka träffa snickarna på torsdag för byggmöte så vi får se vad de säger då!

  SvaraRadera
 4. Wow!!! Det blir ett kanonkök. Det ser väldigt stort ut, hur många kvm är det på? Jag tyckte att vi tog i med våra 27, men detta verkar ju mycket större... Härligt med stort kök, där är man mycket!

  SvaraRadera
 5. Härligt köket ser ut, ja jag håller med Viveka, vi har 26 kvm i vårt kök, tyckte oxå vi tog i men det är köket man är i mest, iallafall i vår familj! Skönt att känna att man har "klart" med något som är så stort som köket eller hur? Lycka till med resten! kram Vivi soltorp

  SvaraRadera
 6. Hej
  Köket ser jättefint ut, verkligen. Jag säger som någon ovan, det ska bli spännande att se det på riktigt sen. Elritningen kan jag ärligt säga att jag inte ens tittat på, er alltså. Vår kikade jag väl på och tänkte att det blir nog bra. Många kontakter där man tänker ha intenet etc är min enda tanke för det missade vi lite. Annars tycker jag det är kontakter och jox överallt!

  SvaraRadera
 7. Ert kök kommer att bli sååå fint! Önskar att vi också skulle ha hunnit lika långt, men vi velar ännu mellan olika alternativ...

  Elritningarna tyckte jag såg helt bra ut :). Själv har vi ändrat om lite på vår de senaste veckorna... Rationaliserat bort ett antal brytare (dels för att det är ju inte så snyggt med brytare överallt och dels för att om vi har färre brytare så kanske vi kan välja lite dyrare (läs:finare) i stället :).

  Många val... Lycka till :) Kram!

  SvaraRadera

Deltagare