lördag 28 augusti 2010

Rättelse

Precis när jag trodde att vi var så nära i tiden att jag kunde skriva ut ankomstdatum för huset, så ändras det. Har inte fått mer förklaring än att det är någon VA-kille man väntar på. Jaja, värre katastrofer finns ju. De säger ju att de som väntar på något gott... Så måndag vecka 37 blir det istället.

Så här ser det ut på tomten just nu:


Bilden är tagen i motljus med en mobil, så kvaliteten är inget vidare. Tomten är mellan de två vita husen, i skogsbrynet. Man kan se den ena av anledningarna till att det heter Skogslunden:) Min mans bror ska bygga hus i Tenndalen. Det ska heta Norra Skogslunden. Den andra anledningen kommer sig alltså av vårt efternamn, Skoglund.

Jag sitter just nu och gör en lista rum för rum med val av väggar och golv. Det mesta börjar falla på plats nu, men det känns väldigt slutgiltigt när jag ska föra in det på min lista. Ska visa er listan när den är klar.

Hoppas ni får ett riktigt härligt lördagsmys!

Jennie

3 kommentarer:

 1. Heeeej! Vilket fynd till pall du gjort!! Tittadi i ditt förra inlägg. Och vad billig! Superfin! Har sett att Indiska har en liten fotpall av den typen pall du visar. Fynd, förstår att den blev slutsåld snabbt som ögat!!

  Vad synd att datumet ändrats, inte kul när man går och väntar... den som väntar på något gott - väntar banne mig ALLTID för länge!! Hihi. Härlig tomt! Fyndigt med val av namn. Gissa om jag ser fram emot att få ta del av din lista med färger och golv, vill se NUUU!

  Ha en superskön söndag! Kraaamizen från aka

  SvaraRadera
 2. Vad synd om datumet blev uppskjutet... Väntar med spänning att få se ert hus växa fram! Ska bli roligt att se din lista över hur rummen ska inredas :)!

  Själv försökte vi börja planera utebelysningen idag, men vi kom inte längre än till vilken väg vi skall svänga framtrappan innan åsikterna gick isär, så vi lämnade det området ett tag ännu ;). En av (de enda) fördelarna med att bygga själv är ju att man har ganska bra tid på sig att bestämma hur det ska se ut, eftersom man gör allt själv så behöver man inte vara rädd att någon hantverkare ska göra "fel"... men det är väl den enda fördelen det också ;).

  Kram/Annie

  SvaraRadera
 3. Ja, då blir det till att vänta liiitet längre!
  Men det är bara knappt 3 veckor i alla fall!
  Njut av den här tiden - den kommer aldrig tillbaka...
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Deltagare