torsdag 26 augusti 2010

Jakten på den berömda pallen

Jag vet inte hur det har varit på andra orter. Men här i Göteborg har det  varit hetsjakt på Åhléns sedan förra numret av Lantliv kom ut. Där fanns nämligen en väldigt fin liten prisvärd pall. Som skulle passa perfekt på en väldigt massa ställen. Vecka 34 skulle den komma. I tisdags kom den. Kl.10.00 öppnar Åhléns. Kl.10.20 var den slutsåld på Kungsgatan. Här är det sista exemplaret:

 Blöt av svett och regn släpade jag lycklig hem den. I väntan på sitt nästa hem ska den få bära lite kuddar och överkast vid sängänden på Lillhem. Priset: 795 kronor! Tycker jag var väldigt prisvärt.

Idag har vi haft byggmöte med den snickarfirma som Karlsonshus har anlitat för att bygga vårt hus. Tommy Byggare heter den och de ger ett mycket strukturerat, kompetent och trevligt intryck. Det känns bra. Nästa vecka börjar de gjuta. Och den 6 september kommer huset!

Ha det gott!

Jennie

4 kommentarer:

 1. GRATTIS! Vilket fynd! Den blir fin i ert nya hus!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Så spännande med huset... jag längtar till att få se bilderna, det kommer att bli en sån flashback. Har du sett vår film om när vårt hus kom? Där kan du få en uppfattning om hur det kan bli:)
  FIn pall!

  SvaraRadera
 3. Åh den där pallen såg jag också i Lantliv, den är jättefin så grattis till att du lyckades få ett ex!!!

  SvaraRadera
 4. Tänk att en pall kan få en sådan genomslagskraft, jag älskade den från första gången jag såg den. Så kul att du fått en! Den är urläcker, verkligen.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Deltagare