söndag 21 november 2010

Mera jul!

Jodå, det blir jul på Lillhem i år. Nu när jag väl kommit igång går det av rena farten. Inte är det för tidigt med utebelysning? Det är ju så härligt när det lyser upp i mörkret.Klurigt att fota bara... Här är ett ljusnät i rosenbusken, men blixten tar bort effekten.

Och ett stort TACK för era kommentarer, det är alltid så roligt och givande att läsa dem. När det gäller golvet i köket kom ni med många bra synpunkter. Problemet är bara att jag håller med er allihopa... Hmm, vi har byggmöte på tisdag, tills dess måste vi ha bestämt oss. Bra, då har vi 2 nätter till att sova på saken.

Ha en bra vecka!

Jennie


4 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt med julförberedelser. Att det har blivit lite vitt på marken gör det ju bara ännu bättre:)
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. Vad trevlig att få se lite utomhusbilder! Åh, nu blev jag stressad, här har inte blivit mycket till julpysslande bortsett från lite ljung då förstås. Gissar att det ser helmysigt ut hemma hos er på kvällskvisten nu!!

  Många söndagskramizar aka

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du ändå hittade lite inspiration till julpyntadet! Utebelysning är så mysigt :), jag tycker dessutom inte att det är sååå säsongbetonat (om man inte har en upplyst jultomte förstås) så man kan gärna låta den vara framme hela den mörkaste tiden (november- februari).
  Kram/Annie :)

  SvaraRadera
 4. Det er så koselig med lys ute nå i denne mørke tiden. Det er noe jeg gleder meg veldig til med å få eget hus. Nå får vi muligheten til å pynte opp med lys :)
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem Anne-Gry

  SvaraRadera

Deltagare