torsdag 4 november 2010

Hemma

Här har det varit tyst ett tag och det beror på att vi har varit en vecka i Spanien. I varma Nerja och härliga Sevilla. Underbart att få se ljuset och känna lite värme så här års. Jag gick in på datorn en gång i Sevilla och läste lite hos er andra. Det blev så svårt att skriva kommentarer utan å, ä och ö så jag gav upp efter ett par stycken. Så om några av er undrar hur jag har börjat stava, så förstår ni nu varför:)

Det var härligt att komma tillbaka också. Och att titta till Skogslunden. På utsidan ser det ganska så färdigt ut nu. Förutom att porchen saknas (inte bilen då utan verandan. En bil-porche hade ju i och för sig inte skadat det heller, men det verkar inte ingå i husköpet).Det är lite värre med insidan.


Nejdå, så farligt är det inte. Vissa rum ser ut så här också.


Arbetsrummet (="mitt rum")


Vardagsrum och in mot köket, matplatsen.

Och imorgon är det fredag! Perfekt vecka, att bara jobba torsdag och fredag. Nu ska jag in och läsa allt jag har missat hos er andra bloggare.

Jennie

7 kommentarer:

 1. Så trevligt med varm semester. Nej jag är inte alls avundsjuk;)
  Måste vara spännande att komma hem och se vad som hänt i huset!

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. Vaaaa ingår inte bilen i husköpet, har ni blivit lurade?????? Haha!! Hääärligt inlägg :)) Åh vad härligt med en semesterresa, kommer du visa bilder?? Hoppas på det, skulle vara såå kul att se! Supermycket tack för din fina kommentar hos mig! Blir verkligen jätteglad! Tack snälla söta du!

  Många kramizar från aka

  SvaraRadera
 3. Åh, har ni varit i Nerja, Europas balkong! Där var vi år 2002, och jag minns fortfarande den vackra utsikten!
  Men alltid skönt att komma hem igen och huset går ju framåt!
  Trevlig helg önskar jag dig!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Hahaha ja det kanske skulle vara en ny idé att vi erbjuder en porsche i husköpet!! Ska ta upp det på nästa konferens......ja jag ska höra med kunden om det är ok att lägga upp bilder efter deras husbygge, det tror jag, så ni får följa även det spännande huset! Ha en fin helg! Kram Vivi Soltorp

  SvaraRadera
 5. Härligt med lite spansk värme, i alla avseenden.
  Och huset det växer till sig, det är så kul! Och alla dom där rören och sladdarna, dom känner man igen, det ser ut som rufsigt hår!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad skönt med en veckas semester. Jag har också varit ledig, men vi har varit hemma och ägnat oss åt hästarna mest. Nu när vi bor här i nya huset känns det som om man aldrig behöver resa bort, jag trivs SÅ bra och älskar att vara hemma!
  Och jag bara VET att jag kommer älska ert hus också när det är färdigt. Det ser ut att ligga så fint och det du visar stämmer så bra överens med vad jag tycker om. Lovar ta några bra kort på ponnyherren och lägga ut!
  Ha det!

  SvaraRadera
 7. Det låter UNDERBART med solsemester...speciellt om man skulle veta att någon bygger ändå ;). Det är verkligen en nackdel med att bygga själv, varje dag man unnar sig ledigt så vet man att flyttdatumet skjuts fram med en dag :/.

  Jag tycker det ser underbart ut med alla elledningar som hänger...så långt har vi inte hunnit än, här isoleras det för fullt och så har vi dragit ventilationsrören. När jag sedan skrollade ner och såg nästan färdiga innerväggar så blir jag ju riktigt avis! :)

  Ha en skön helg!
  Kram :)

  SvaraRadera

Deltagare