lördag 6 november 2010

Nerja

Här kommer en kortrapport från semestern i Nerja.


Ljuset älskar jag...


Och den färska frukten... Nyplockad mango här är något av det allra godaste man kan äta enligt mig. Hittade en ny favorit också, Chirimoja fick jag lära mig att den heter. Har dock inte lärt mig stava till det ännu. Någon av er kanske vet bättre?På stranden tillbringades de bästa stunderna i Nerja. Härligt varmt ända fram till solen gick ner. Vattnet var kallt, men barnen uppskattade vågorna ändå. De två blonda är våra, den tredje en kusin.


Här är barnens höjdpunkt på resan: Caruso. De adopterade honom på ett Donkey Sanctuary där de tog hand om övergivna eller vanvårdade åsnor. Dottern samlade ihop sina egna slantar och åkte tillbaka dit och adopterade även åsnefölet David (efter David Villa). Nu får de regelbundna mailuppdateringar om hur "deras" åsnor har det:)

Jag kan rekommendera en vecka i Nerja. Flyget gick 7.00 från Landvetter (City Airlines) och vid lunch var vi på stranden. Härligt!

Ha en skön lördag!

Jennie

5 kommentarer:

 1. Låter så härligt, skönt att komma iväg på en semester! Ser så fint ut, och så sött med åsnorna! Ha det så bra kram Vivi Soltorp

  SvaraRadera
 2. Tänk att det är så varmt fortfarande i södra Spanien! Har som sagt varit i Nerja men bara några timmar. Där är såå vackert!
  Och åsnor är mina favoritdjur...
  Själva åker vi snart till Thailand för att besöka min syster och svåger, som bor där på vinterhalvåret!
  Fortsatt trevlig helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Härliga semesterbilder! Turkost hav i all ära, men den sista bilden gillade jag mest. Tänk vilken tur att det finns vänliga själar som tar hand om vanvårdade djur. Tummen upp för alla dem- inklusive dina barn- som vill hjälpa!
  Hoppas du har en skön helg!
  Kram/Annie :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så härligt att åka iväg till solen och värmen en vecka, det hade jag inte tackat nej till! Härliga bilder, och fint att det finns folk som tar hand om utsatta djur!! Ha en fin fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig plats! Det får jag skriva upp på listan:)

  Ha en fin lördag,

  Rebecca

  SvaraRadera

Deltagare