lördag 13 november 2010

Härliga helg

Sååå härligt det är med helger! Speciellt dem när man vaknar och inte har något speciellt inplanerat. Det är ju inte ofta, men ibland händer det. Det gjorde det imorse. Så det firade jag med att åka till affären i ottan och inhandla lite extra gott.



En sväng till huset har det blivit så klart. Där är det operation rördragning som pågår.


Lite härligt gos med bästisens bebis har det blivit också. Så mysigt - att få gosa och snufsa på henne - och sedan ändå få gå hem och sova en hel natt! Nu sover visserligen den här lilla sessan på nätterna, men så har det inte varit här i huset.

Imorgon blir det brunch med kompisgänget och efterföljande föreställning Gift (med Anna Mannheimer och Peter Apelgren). Och däremellan lördagsmys med familjen. Härliga helg!!!

Hoppas ni har det riktigt skönt!

Jennie

4 kommentarer:

  1. Att inte ha något speciellt inbokat är lyx. Och det ser ut som ni utnyttja den lyxen;)Vilken frukost! Hoppas ni har en trevlig helg!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag det låter som :).
    Rören ser såååå bekanta ut. Det var de (och isoleringsmaterialet BergUll som jag var på dejt med igår ;)).
    Kram/Annie

    SvaraRadera
  3. Vilken hääärlig helg du verkar ha haft så här långt! Inte behöver du något andningsankare, haha! Njuut i fulla drag av nuet för guds skull! Och jag menar det verkligen... för jag ska hålla föredrag om dysmorfofobi nästa fredag och har sååå himla mycket att förbereda till dess (nervös!!!), så - NJUT i fulla drag!

    Kraaaaam aka

    SvaraRadera
  4. Dette høres ut som en herlig start på en deilig helg :)
    Ha en fortsatt fin dag!
    Klem Anne-Gry

    SvaraRadera

Deltagare