torsdag 25 november 2010

Så var det bestämt

Bild: Qvesarum

Då har vi bestämt oss. Det var inte lätt. Men vi bygger ett tidlöst hus med klassisk, traditionell stil. Då känner vi att det antika terrakottagolvet som legat i franska slott eller kloster funkar bättre än ett modernt designat. Så får det bli. Och det känns helt rätt nu när det är bestämt. Nu gäller det bara att det gick igenom att göra förändringen såpass sent.

Snart kommer en minimerad bokklubb till  mig. Ska bli så mysigt. Till efterrätt ska vi få dem här:



Vill ni ha cupcakerecept (eller andra bakverk) kan jag varmt rekommendera http://www.bakfnatt.se/

Kram

Jennie

11 kommentarer:

  1. Så klokt resonerat!!! Tror det blir superfint! Kul att följa ert bygge. Ha en trevlig och god kväll. Varma hälsningar Annika

    SvaraRadera
  2. Tjusigt golv. Bra val!

    Ha en fin kväll,

    Rebecca

    SvaraRadera
  3. Så bra att du lyssnade på din egen inre röst! Det var ju det golvet som låg dig närmast om hjärtat. Golvet är verkligen jättefint! Hihi, inte lätt med alla tyckanden! Längtar till du visar det färdiga resultatet!!

    Många kramizar från aka

    SvaraRadera
  4. :)
    Ska ni ner och köpa det på plats, så tycker jag att ni kan passa på att komma och hälsa på oss:)
    kram

    SvaraRadera
  5. Det golvet kommer bli helt perfekt i ert hus!

    ( tomtelatte är en kaffelatte smaksatt med "julkryddor". T.ex. kardemumma kunde jag känna mig till. God var den i allafall!)

    Jag ska definitivt ta en titt på bakfnatt.
    Trevlig Helg!
    Veronica

    SvaraRadera
  6. Hej! Det blir säkerligen toppen, och som sagt man måste själv känna för det man ska ha! Ja det är ju sant som du skrev om hunden springer ut och in med blöta tassar då är det säkrare med sten. Åh så kul att få se resultatet! kram Vivi soltorp

    SvaraRadera
  7. Helt rätt,det är så snyggt... när man funderar på vad man ska ha brukar det alltid sluta med att man hamnar på ruta ett dvs att det blir det man tänkt från början...
    He en bra advent
    Kramen
    Ulrika

    SvaraRadera
  8. Så morsomt! Godt å endelig ha tatt en beslutning. Gleder meg til å følge husbyggingen deres :)
    Ønsker deg en flott helg!
    Klem Anne-Gry

    SvaraRadera
  9. Vad bra att ni kunde bestämma er och är nöjd med ert beslut. Är helt säker på att golvet kommer att passa jättebra med er stil :)! Jobbigt med alla beslut som ska göras...jag ska på färgplanering inkommande vecka så då hoppas jag på att få lite tips med några problemområden i vårt hus!
    Ha en bra lilla jul och första advent!
    Kram/Annie :)

    SvaraRadera
  10. Tack så mycket, så gullig du är! Din cupcake ser väldigt god ut! Så skönt att ni har bestämt er angående golvet, det ser varmt och inbjudande ut =)

    SvaraRadera

Deltagare